Kuva: AOP

Khloé Kardashian odottaa toista lastaan entisen puolisonsa kanssa - käyttävät sijaissynnyttäjää

14.07.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti tulee saamaan toisen lapsensa lähiaikoina.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 38, odottaa toista lastaan yhdessä entisen puolisonsa, koripalloilija Tristan Thompsonin, 31, kanssa. Tulevan lapsen odotus on toteutettu sijaissynnyttäjän avustuksella. Pariskunnalla on entuudestaan 4-vuotias tytär True.

- Voimme vahvistaa, että True tulee pian saamaan sisaruksen, joka on saanut alkunsa marraskuussa, tosi-tv-tähden edustaja kertoo E! News -viihdejulkaisulle.

Edustaja kertoo Kardashianin olevan kiitollinen sijaissynnyttäjälle tämän avusta toisen lapsen maailmaan saattamisessa. Edustaja toivoo myös, että tosi-tv-tähdelle suotaisiin yksityisyyttä, jotta tämä voisi keskittyä perheeseensä.

Vaikka Thompson ja Kardashian ovat pian kahden lapsen vanhempia, ei tämä tarkoita pariskunnan yhteen paluuta. Viihdejulkaisun saamien tietojen mukaan kaksikon välit ovat olleet viileät sen jälkeen, kun Kardashian sai tietää viime joulukuussa entisen puolisonsa saaneen lapsen kaikessa hiljaisuudessa toisen naisen kanssa.

- He eivät ole puhuneet toisilleen vanhemmuuteen liittyviä asioita lukuun ottamatta, julkaisulle todetaan.

Pariskunnan suhde on ollut myrskyisä vuosien mittaan erityisesti Thompsonin syrjähyppyjen vuoksi. Vuonna 2016 alkanut suhde päättyi helmikuussa 2019. Pariskunta palasi kuitenkin takaisin yhteen elokuussa 2020, mutta uudelleen alkanut suhde päättyi jälleen heinäkuussa 2021.

Lue myös: Khloé Kardashian pyörtyi saadessaan tietää pettäjämiehensä lapsesta

Lue myös: Khloé Kardashianin reaktio pettämiskohuun nähdään uutuussarjassa - "Kaikki on kameralla"

Lue myös: Tristan Thompson julkaisi kryptisen viestin - osoitettu Khloé Kardashianille ja pettämiskohulle?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat