Kuva: AOP

Khloé Kardashianin reaktio pettämiskohuun nähdään uutuussarjassa - "Kaikki on kameralla"

15.05.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian sai tietää viime vuoden lopulla, että hänen miehensä Tristan Thompson on ollut uskoton.

Uutisoimme viime joulukuun alussa, että Khloe Kardashianin, 37, ex-mies koripalloilija Tristan Thompson, 30, on saanut lapsen. Näin väitti Maralee Nichols -niminen nainen, joka vaati oikeusteitse Thompsonilta elatusmaksuja. Thompson myönsi lopulta, että lapsi on hänen.

Thompson oli harrastanut viime keväänä syntymäpäiväjuhlissaan seksiä Nicholsin kanssa. Tuolloin hän seurusteli vielä Kardashianin kanssa. Kardashian sai tietää pettämisestä viime vuoden lopulla.

Uuden The Kardashians -sarjan fanit näkevät Kardashianin reaktion pettämiskohuun vielä seuraavien jaksojen aikana. Asian paljastaa sarjan tuottaja Danielle King.

- Minun henkilökuntani oli siellä. Kuvasimme jotain aivan muuta, kun uutiset pettämisestä tulivat. Kaikki on kameralla, King kertoo

- Katsojat saattavat ajatella, että menimme kohua varten kuvaamaan. Mutta näin ei ollut, sillä kuvasimme jatkuvasti Kardashianeiden elämää ja tuo skandaali sattui juuri silloin, kun olimme tuttuun tapaan läsnä kameroiden kanssa.

Thompson ja Khloé Kardashian erosivat ensimmäisen kerran vuonna 2019, kun Thompson muhinoi Kylie Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kanssa.

Lue myös: Kim Kardashian meinasi vitsailla siskonsa pettämiskohuista suosikkiohjelmassa

Lue myös: Khloé Kardashianille pettämiskohu on ollut valtava sokki - 'He suunnittelivat yhteistä elämää'

Lue myös: Pettämiskohussa rypevä Tristan Thompson ei ole ollut yhteydessä lapseensa - "Ei ole tehnyt mitään"

Lähde: E News!

Suosittelemme

Uusimmat