Kuva: AOP

Lapsinäyttelijöitä varoitettiin Matt Berryn käytöksestä - kertoo nyt huvittavan syyn

15.07.2022 08:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Matt Berry näyttelee suositussa What We Do In The Shadows -vampyyrisarjassa.

Näyttelijä Matt Berry, 48, kertoo E! Newsin haastattelussa, että hän oli hieman huolissaan lapsinäyttelijöiden kanssa työskentelystä What We Do In The Shadows -vampyyrisarjan uuden kauden kuvauksissa. Syy tähän oli huvittava. 

- Muistan keskustelleeni showrunner Paul Simmsin kanssa ja sanoneeni, että ihmisenä kiroilen paljon, etenkin jos teen jonkun asian väärin, joten täytyykö minun varoa mitä sanon kaikkien näiden lasten läsnäollessa, Berry muistelee pohtineensa. 

- Sanoin, että ehdottomasti teen sitten niin. Mutta Simms vastasikin, että "Ei tarvitse, heidät on jo valmisteltu siihen. Eivät he välitä", Berry kertoo. 

Niin sanottu valmistelu oli näyttelijän mukaan tarkoittanut sitä, että lapsinäyttelijöitä oli etukäteen varoitettu kielenkäytöstä. 

- Heille oli kerrottu, että siellä saattaa sitten olla huonoa kielenkäyttöä. Se on osa diiliä, Berry vitsailee.

Näyttelijä kertoo, että osat olivat lopulta vaihtuneet, sillä lapsinäyttelijät olivat päätyneet kiroilemaan jopa enemmän kuin näyttelijä itse. 

Vampyyrisarjan neljäs tuotantokausi pyörii nyt videopalvelu Hulussa. Sarjan kolme muuta kautta ovat nähtävillä suoratoistopalvelu HBO Maxissa.

Lue myös: Kehuttu HBO:n hittisarja jatkuu - neljäs tuotantokausi tekeillä

Lue myös: Emmy-ehdokkaat julkistettiin - Euphoria-tähti Sydney Sweeneyltä tunteikas reaktio

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat