Kuva: AOP

Entinen Baywatch-tähti ärähtää kehokritisoijille: 'Voin pukea ja tehdä kirjaimellisesti mitä haluan'

19.07.2022 13:15 - Riia Frost

Donna D'Errico on saanut tarpeekseen kehokritisoijista.

Näyttelijä ja entinen Playboy-malli Donna D’Errico, 54, on joutunut kehokritisoinnin kohteeksi Instagram-julkaisunsa myötä. Entinen Baywatch-tv-sarjan tähti ei kuitenkaan suostunut nielemään kehokritisismiä, vaan näpäytti vihaajia uudessa Instagram-julkaisussaan.

Kritisointi alkoi, kun D’Errico julkaisi Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä 4. heinäkuuta videon, jossa hän poseeraa kotimaansa lipun värisissä bikineissä. Kyseisessä videossa D’Errico toivottaa kaikille seuraajilleen hyvää itsenäisyyspäivää samalla, kun Lee Greenwoodin God Bless The U.S.A. -kappale soi taustalla.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

D’Erricon mukaan monien kritisoijien mielestä oli kummallista, että 54-vuotias nainen poseeraisi bikineissä. Vihakommenttien myötä kyseisen julkaisun kommentteja on kuitenkin rajoitettu, joten kyseisiä kommentteja ei ole enää löydettävissä.

D’Errico näpäyttää kehokritisoijia uudessa Instagram-julkaisussaan, jossa malli poseeraa vaaleanpuna-valkoisissa bikineissä olohuoneen pöydän päällä.

”Aika moni nainen valitti itsenäisyyspäivän videostani, jossa olin puna-valko-sini-bikineissä. Heidän mielestään olin ’klassisempi’ ja ’liian vanha pukemaan bikineitä’ ja suosikkini: ’Liian epätoivoinen’”, D’Errico selostaa.

”Antakaas, kun kerron teille jotakin, joka saattaa yllättää teidät. Voin itse asiassa pukea ja tehdä kirjaimellisesti mitä ikinä haluan. Tähän kommenttiin viitaten, tässä teille uusi kuva minusta bikineissä kyykyssä kahvipöydän päällä”, D’Errico lisää lopuksi.

Vaikka D’Errico tunnetaan parhaiten ikonisesta Baywatchista, malli on kuitenkin näytellyt menestyneen tv-sarjan jälkeen muun muassa Candyman: Day of the Dead -, Escape from Area 51 - ja Survive the Game -elokuvissa.

D’Erricon Instagram-julkaisun, jossa malli näpäyttää kehokritisoijia voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Baywatch-näyttelijä raivostui lentokoneessa - sylki ja läpsi 80-vuotiasta miestä, katso hurja video

Lue myös: Baywatch-tähti Carmen Electra piristi masentuneen fanin päivää - "Kiitos kauniista sanoista"

Lähteet: Hollywood Life, IMDB

Kilpailut

Uusimmat