Kuva: Jimmy Kimmel Live / YouTube

Jamie Lee Curtis saattaa tyttärensä alttarille erikoisessa asussa - puku suositusta pelistä

24.03.2022 11:15 - Riia Frost

Jamie Lee Curtisin avoimesti transsukupuolinen tytär menee naimisiin toukokuussa. Häissä nähdään erikoista pukuloistoa.

Näyttelijä Jamie Lee Curtisin, 63, tytär Ruby avioituu kumppaninsa Cynthian kanssa toukokuussa. Curtis paljastaa Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa hänen olevan juhlien emäntä ja häiden teeman olevan cosplay.

- Ne ovat cosplay-häät. Se tarkoittaa sitä, että kaikki vieraat tulevat pukeutumaan joksikin hahmoksi, Curtis avaa.

Curtis myös kertoo olevansa enemmän kuin innoissaan, että hän saa saattaa tyttärensä alttarille, vaikka hänkin tuleekin pukeutumaan cosplay-asuun. Näyttelijä paljastaa avioparin valinneen hänen asunsa, joka tulee olemaan World of Warcraft -verkkoroolipelisarjan Jaina Proudmoore -hahmo.

- Se on joku peli tai jotain ja hahmo on amiraali, Curtis kuvailee.

Tilatessaan kyseistä asua tuleviin häihin, Curtis kuitenkin joutui kohtaamaan yllättävän ongelman.

Jamie Lee Curtis kertoo innoissaan tyttärensä tulevista häistä. (kuva: Jimmy Kimmel Live / YouTube)

- Etsin kyseisen hahmon asua ja eräällä naisella oli se. Vaihdoimme yhteystietoja, maksoin hänelle mukavan summan ja lähetin mitat itsestäni. Kaikki sujui hyvin, kunnes kuukausi sitten sain sähköpostin, jossa hän kertoi asun saattavan saapua hieman myöhässä. Mikä on ihan okei, koska voin odottaa hyvin pari viikkoa, Curtis kertoo.

- Mutta yhtäkkiä tajusin, että asu tulee Venäjältä. Kyseessä on venäläinen ompelija, joka tulee tekemään sekä minun että avioparin cosplay-asut, Curtis muistelee hetkeä, jolloin tajusi meneillään olevan Ukrainan sodan vaikuttavan asujen saapumisen viivästymiseen.

Curtis myös kertoo tyttärensä hääpaikan saavan hänet liikuttumaan, koska se on näyttelijälle henkilökohtaisesti erittäin merkittävä.

- Meillä tulee olemaan kaunis piknikki takapihallani. Olen todella innoissani, koska sen jälkeen molemmat lapsistani ovat menneet naimisiin piha-alueellani, mikä saa minut kyynelehtimään, Curtis toteaa.

Tulevien cosplay-häiden morsian Ruby ilmoitti kesällä 2021 olevansa transsukupuolinen. Curtis on myös puhunut avoimesti hänen poikansa korjanneen sukupuoltaan miehestä naiseksi. Ruby työskentelee videoeditoijana eräälle videopelaajalle YouTubessa ja hänen äitinsä taas tunnetaan muun muassa Halloween-, Tosivalheita- ja Veitset esiin -elokuvista.

 Jamie Lee Curtisin koko haastattelun Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Näyttelijäkonkari julkaisi kuvan, joka sai fanit kihertämään naurusta: "Mietin miksi en kuule mitään"

Lue myös: Näyttelijä Jamie Lee Curtis kamppaili vuosia riippuvuuden kanssa - ollut nyt 22 vuotta raittiina

Lähteet: YouTube, Mirror, People

Kilpailut

Uusimmat