Kuva: Rotten Tomatoes Trailers / Universal / YouTube

Tänään tv:ssä: Elokuva, jonka supersuosittuja hahmoja ääninäyttelevät itse ohjaaja ja tuottaja

23.07.2022 07:15 - Riia Frost

Suositut kätyrit voi nähdä tänään hassuttelemassa televisioruudussa.

Banaaneja rakastavat keltaiset kätyrit valtaavat television tänä iltana. Kätyrit-elokuvassa (eng. Minions) hypätään aikaan ennen kuin kätyrit tapasivat Itse Ilkimys -elokuvasta tutun Grun. Kätyrit yrittävät epätoivoisesti etsiä itselleen uutta isäntää, koska ovathan he omistautuneet rikollisten palvelemiselle.

Etsinnät johdattavat kätyrit pahismessuille, jossa he kilpailevat päästäkseen kuuluisan pahiksen Scarlet Overkillin apulaisiksi. He eivät kuitenkaan osanneet aavistaa, millainen suunnitelma Overkillillä on maailmanvalloituksen suhteen.

Elokuva oli valtava menestys ja se tuotti julkaisuvuonnaan elokuvateattereissa yli miljardi dollaria, eli yli 830 miljoonaa euroa. Keltaiset hassuttelijahahmot nousivat niin suureen suosioon, että omistautuneimmat fanit rupesivat jopa laskemaan, kuinka monta niitä on yhteensä kaikissa elokuvissa. The Gamers -julkaisun mukaan fanit onnistuivat löytämään yli 10 000 eri kätyriä, mutta toistaiseksi niiden tarkkaa määrää ei ole vahvistettu.

Varmaa on kuitenkin se, että itse elokuvan ohjaaja Pierre Coffin ja tuottaja Chris Renaud ovat ääninäytelleet yhdessä kaikki kätyrit. Suurin osa kätyreiden äänistä on kuitenkin tehnyt Coffin ja hän onkin kyseisten hahmojen ensisijainen ääninäyttelijä.

Englanninkielisessä versiossa muita hahmoja ääninäyttelevät muun muassa Sandra Bullock ja Michael Keaton. Suomenkielisessä versiossa taas ääninäyttelevät muun muassa Sanna Stellan, Heikki Kujanpää, Antti Pääkkönen, Tiina Pirhonen sekä Arttu Wiskari.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa trailerin täältä.

Kätyrit

Nelonen

19:00

Lue myös: TikTok-trendi leviää maailmalla uuden elokuvan myötä - osa teattereista kielsi nuorilta pukujen käytön

Lue myös: Suositut animaatiohahmot nousivat Netflixin katsotuimmaksi

Lähteet: The Gamer

Kilpailut

Uusimmat