Kuva: AOP / EPA-EFE

Ryan Gosling kommentoi Ken-kuvasta nousutta kritiikkiä: "Internet on yrittänyt rikkoa minut vuosia"

22.07.2022 13:15 - Riia Frost

Ryan Gosling paljastaa haastattelussa muun muassa, mikä häntä yllätti eniten ihmisten reaktioissa hänestä julkaistuun kuvaan Barbie-elokuvan Keninä.

Näyttelijä Ryan Gosling, 41, joutui kohtaamaan suuren somemyrskyn, kun hänestä julkaistiin ensimmäinen kuva tulevassa Barbie-elokuvassa. Kyseisessä kuvassa Goslingilla on Ken-nuken tyypilliset ominaisuudet, kuten vaaleat hiukset ja vatsalihakset. Moni henkilö innostui kyseisestä kuvasta, mutta jotkut taas kummastelivat esimerkiksi sitä, miksi 41-vuotias mies valittiin esittämään Keniä. Osan mielestä parikymppinen näyttelijä olisi ollut parempi kyseiseen rooliin kuin nelikymppinen Gosling.

Nyt Gosling kommentoi kyseistä somekeskustelua ensimmäistä kertaa The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa. Itse ohjelman juontaja Jimmy Fallon, 47, sanoo, että kyseinen kuva herätti niin suurta keskustelua, että se rikkoi internetin.

- No, tiedäthän, internet on yrittänyt rikkoa minut vuosia, joten he eivät antaneet minulle muuta vaihtoehtoa, Gosling toteaa Fallonin kommenttiin.

Mutta edes näyttelijän ikään liittyvä kritiikki ei ollut se, mikä yllätti Goslingia eniten ihmisten somereaktioissa.

- Olin yllättynyt siitä, miten jotkut ihmiset puristivat helmiään minun Ken-kuvani takia ikään kuin he olisivat koskaan ajatelleet Keniä ennen tätä. He eivät koskaan leikkineet Ken-nukeilla, kukaan ei tehnyt niin, Gosling sanoo.

- Leikitkö sinä Kenillä? Gosling heittää vastakysymykseksi juontajalle.

- En, Fallon vastaa.

- Nimenomaan, Gosling korostaa.

Fallon ja Gosling keskustelevatkin siitä, miten Barbie-nuken poikaystävä on aina ollut hyvin aliarvostettu hahmo.

- Hän on lisävaruste, eikä edes yksi hienoimmista, Gosling vitsailee.

Gosling jopa paljastaa haastattelussa syyn, mikä sai hänet ilmoittamaan elokuvan ohjaajalle Greta Gerwigille ottavansa Ken-roolin vastaan. 

- Se on paras käsikirjoitus, jonka olen ikinä lukenut. Sitten menin ulos takapihalleni ja tiedätkö, mistä löysin Ken-nuken? Kasvot mudassa puristetun sitruunan vieressä. Silloin tekstasin Gretalle ja sanoin ”minä tulen olemaan Kenisi". Koska hänen tarinansa täytyy tulla kerrotuksi, Gosling muistelee heittäen samalla pientä huumoria tarinakerrontaansa.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa näytettiin kuva Ken-nukesta, jonka Gosling oli nähnyt juuri ennen kuin hän otti vastaan roolin Barbie-elokuvassa. (kuva: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / YouTube)

Gosling on aikaisemmin vitsaillut Variety-haastattelussa tekevänsä kyseisen elokuvaroolin kaikkien Kenien puolesta. Gosling jopa vitsaili tunteneensa olonsa kotoisaksi, kun hän näki itsensä ensimmäistä kertaa Ken-rooliasussa.

Ennen kuin Fallon siirtyy kysymään Goslingilta näyttelijän tulevasta The Grey Man -toimintaelokuvasta, juontaja haluaa vielä tietää hieman yksityiskohtia Barbie-elokuvan juonesta. Gosling on nimittäin aikaisemmin lipsauttanut, ettei Kenillä olisi elokuvassa taloa tai työtä.

- Ne eivät ole juonen yksityiskohtia, vaan objektiivisia faktoja Kenistä. Elokuva ei kerro siitä, miten Kenillä ei ole taloa tai työtä. Se nyt vain on Kenin elämä, Gosling painottaa.

Warner Bros. Pictures -elokuvayhtiö on vahvistanut, että Barbie-elokuva saa ensi-iltansa 21. heinäkuuta 2023. Goslingin koko haastattelun The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Ryan Gosling ei malttanut odottaa näyttelemistä Barbie-elokuvassa: "Täytyy tehdä tämä muiden Kenien vuoksi"

Lue myös: Ryan Gosling ja Margot Robbie bongattiin uuden Barbie-elokuvan kulisseissa - rullaluistelivat neonväreissä

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat