Kuva: AOP

Jennifer Lopez kertoo olevansa onnellisempi kuin koskaan - julkaisi rohkean mainosvideon

26.07.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Viihdemaailman kärkinimi kertoo puolisonsa kehujen nostattavan hänen itsetuntoaan.

Viihdemaailman kärkinimiin lukeutuva laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez, 53, täytti vuosia sunnuntaina 24. heinäkuuta. 53 vuotta täyttänyt tähti lanseerasi uuden ihonhoitovoiteen syntymäpäivänsä kunniaksi. Voiteen mainosvideota varten Lopez riisuikin vaatteensa.

Syntymäpäiväsankari kertoo seuranneensa sivusta nuorena oman äitinsä kamppailua selluliittia vastaan.

- Muistan hänen toivoneen, että olisi olemassa jokin ihmetuote, joka saisi selluliitin katoamaan. Tiedämme, ettei sellaista ole olemassa, popmaailman ikoni pohtii.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

- 'Kauneudella ei ole vanhenemispäivää' on aina ollut mantrani, koska olen alalla, jossa nuoruutta ihannoidaan ja etenkin naisia yritetään poistaa jossain vaiheessa alalta, Lopez toteaa People-lehden haastattelussa.

- Se on sellaista 'äh, olet lopussa, ei enää elokuvia sinulle. Emme halua enää musiikkiasi.' Varttuessani katsoin ylöspäin sellaisia naisia kuten Diana Ross, Cher ja Tina Turner. He olivat silloin viisikymppisiä ja todella menestyneitä, hän jatkaa.

- Uskon, että voit näyttää ja tuntea itsesi upeaksi minkä ikäisenä tahansa. En lainkaan pidä fraasista 'näytät hyvältä nelikymppiseksi, näytät hyvältä kolmekymppiseksi, näytät hyvältä viisikymppiseksi.' Miten olisi, jos sanoisimmekin vain 'näytät hyvältä?', Lopez tokaisee.

Aviopuoliso ylistää

Lopez kertoo tuoreen aviopuolisonsa, näyttelijä Ben Affleckin, 49, mielestä tähti näyttää aina hyvältä.

- Hän sanoo 'pidän sinusta, vaikkei sinulla ole mitään ehostusta. Ei hiuksia, ei meikkiä, vain sinä omassa ihossasi', Lopez paljastaa.

- Arvostan sitä todella. Se saa minut tuntemaan itseni todella kauniiksi ja itsevarmaksi, laulaja pohtii puolisonsa kehujen merkitystä.

- Olen sen ikäinen kuin olen, mutta minusta tuntuu upealta ja olen onnellisempi kuin koskaan. Minusta tuntuu siltä, että olen nyt elämäni puolivälissä ja vasta aloittamassa, Lopez summaa.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat menneet naimiisiin - Lopez otti puolisonsa sukunimen

Lue myös: Jennifer Lopez muistelee aiempaa elämäntyyliään - "Kysyin lääkäriltä, olenko tulossa hulluksi"

Lue myös: Jennifer Lopez alkoi itsekin uskoa saamansa vähättelyyn: "Kaikki sanoivat, että olen vain nätti naama"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat