Kuva: AOP

Jennifer Lopez muistelee aiempaa elämäntyyliään - "Kysyin lääkäriltä, olenko tulossa hulluksi"

11.07.2022 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Lopez on oppinut pitämään itsestään parempaa huolta kantapään kautta.

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez, 52, muistelee uutiskirjeessä On the JLo -sivullaan kiireistä elämäntyyliään parikymppisenä, jolloin hänen uransa oli jo kovassa vauhdissa. Kova työtahti ja vähäiset yöunet alkoivatkin vaatia lopulta veronsa. 

"Elämässäni oli aika, jolloin nukuin 3-5 tuntia yössä. Olin kuvauksissa päivät ja studiossa läpi yöt. Viikonloppuisin olin reissuissa ja kuvasin videoita. Parikymppisenä luulin olevani voittamaton", Lopez kirjoittaa. 

Laulaja kertoo, että yhtenä päivänä istuessaan kuvauspaikan trailerivaunussa kaikki stressi ja uupumus kuitenkin saivat hänet kiinni. Ensin olo tuntui normaalilta, kunnes hän mietti, mitä hänen piti kyseisenä päivänä tehdä ja yhtäkkiä tuntui kuin hän ei pystyisi liikkumaan. Laulaja kertoo tunteneensa olonsa kuin “jäätyneeksi”, eikä hän pystynyt myöskään näkemään kunnolla. Tuohon aikaan Lopezilla ei ollut ymmärrystä siitä, mikä häntä vaivasi, mutta on tajunnut tänä päivänä oireiden johtuneen paniikkikohtauksesta. 

"Turvamieheni haki minut kuvauspaikalta ja ajoi minut lääkäriin. Päästyämme sinne pystyin sentään puhumaan taas ja olin niin peloissani, että luulin menettäväni järkeni. Kysyin lääkäriltä olinko tulossa hulluksi", Lopez muistelee. 

Lääkäri rauhoitteli Lopezia ja kehotti laulajaa nukkumaan 7-9 tuntia yössä, jättämään kofeiinin ja muistutti treenin tärkeydestä. 

Lopez kertoo, että oli jättänyt henkilökohtaisen hyvinvointinsa täysin huomioimatta priorisoidessaan työnsä kaiken edelle. Uupumuksen myötä hän ymmärsi kuitenkin itsestään huolehtimisen tärkeyden. 

"Ymmärsin, kuinka vakavia seuraukset voisivat olla, jos jätän huomioimatta sen, mitä kehoni ja mieleni tarvitsevat voidakseen hyvin - ja siitä matkani kohti hyvinvointia alkoi", laulaja kirjoittaa. 

Lue myös: Jennifer Lopez jakoi suloisen videon Ben Affleckista - tunnustaa rakkauttaan kauniisti

Lue myös: Jennifer Lopez herkistyi saadessaan palkinnon urasaavutuksistaan: "Kiitän pettymyksiä ja epäonnistumisia"

Lue myös: Jennifer Lopez ja Kim Kardashian muistivat rakkaitaan pienellä yksityiskohdalla - onko kyseessä uusi trendi?

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat