Kuva: AOP

Poliisi pelasti nuoren Lil Waynen hengen - nyt räppäri muistelee edesmennyttä virkamiestä

26.07.2022 23:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Lil Wayne julkaisi koskettavan kuvan Instagramiinsa.

Räppäri Lil Wayne, 39, muistelee Instagram-tilillään poliisia, joka pelasti hänen henkensä lapsena. Wayne yritti itsemurhaa 12-vuotiaana.  

Wayne on julkaissut Instagram-tilillään kuvan poliisista, Robert "Uncle Bob" Hooblerista, 65, jonka hän sanoo pelastaneen hänen henkensä tuolloin. Lähteen mukaan Hoobler löydettiin kuolleena kotoaan. Nola.comin lähteen mukaan hänellä oli ollut terveysongelmia pitkään. 

"Kaikki tapahtuu syystä. Tein kuolemaa, kun tapasin sinut juuri tässä kohdassa. Et antanut minun kuolla. Kaikki mitä ei tapahdu, jättää tapahtumatta syystä. Ne syyt ovat sinä ja usko. Lepää rauhassa setä Bob. Täti Kathie odottaa sinua. Rakastan ja ikävöin teitä molempia ja elän meidän kaikkien puolesta", räppäri kirjoittaa kauniissa muistotekstissään Instagramissa. 

Wayne on kertonut haastattelussaan Daily Mailille vuonna 2018, että Hoobler oli ainut poliisi, joka oikeasti tarjosi hänelle apua. 

- Hän ei vain jättänyt minua ambulanssiin ja sanonut "Ottakaa te hänet". Hän toi minut sairaalahuoneeseen ja... Seisoi siinä ja odotti, kunnes lääkärit sanoivat, että "Hän selviää". Hän sanoi, "Älä huoli, nimeni on setä Bob", räppäri muistelee Daily Mailin haastattelussa.  

Mikäli sinä, läheisesi tai tuttavasi kokee itsetuhoisia ajatuksia, niin löydät apua helposti muun muassa Mieli ry:n ja Mielenterveyden keskusliiton sivuilta tai Valtakunnallisesta kriisipuhelimesta, joka palvelee 24/7: 09 2525 0111.

Lue myös: Trump armahtaa Lil Waynen - kampanjaa tukenutta räppäriä odotti jopa 10 vuoden vankeus

Lue myös: Lil Waynea odottaa jopa 10 vuoden vankeus - tunnusti vieneensä aseen lentokoneeseen

Lue myös: Lil Wayne vei lentokoneeseen isänpäivälahjaksi saadun kultaisen pistoolin - 10 vuoden vankeus uhkaa

Lähde: People, Nola.com, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat