Kuva: AOP / Shutterstock

Fani tarttui Machine Gun Kellya genitaaleista - artisti pyristeli irti otteesta

27.07.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Innokkaan fanin yritys ottaa selfie päättyi kouraisuun muusikon intiimialueista.

Muusikko Machine Gun Kelly, 32, on joutunut asiattoman koskettelun kohteeksi kesken esiintymisensä. 

Välikohtaus tapahtui muusikon esiintyessä torstaina 20. heinäkuuta Portlandissa. Konsertti oli osa Kellyn Mainstream Sellout -kiertuetta. 

Konserttinsa aikana muusikko siirtyi yleisön joukkoon esiintymään, jolloin yksi faneista kouraisi Kellya haarovälistä. Tilanne on nähtävissä viihdesivusto TMZ:lle toimitetulla videolla.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Fanin oli ilmeisesti tarkoitus ottaa selfie muusikon vierellä, ja kuvaa ottaessa hän tarttui vahingossa muusikon genitaaleihin. Kelly yritti irrottautua innokkaan fanin otteesta, mutta fani päätti kietoa kätensä tiukemmin muusikon ympärille. Lopulta Kelly sai pyristeltyä itsensä irti innokkaan katsojan otteesta.

Muusikon konserttitapahtumat ovat olleet viime aikoina runsaasti julkisuudessa. Kelly jakoi aiemmin tässä kuussa videon sosiaalisessa mediassaan, jossa hän löi itseään samppanjalasilla päähän konserttinsa jälkeisissä jatkojuhlissa. Hän kommentoi tuolloin halunneensa kiinnittää vieraiden huomion itseensä.

- Tiedäthän, kun yrittää saada ihmisten huomion kilistämällä samppanjalasia haarukalla. Noh, minulla ei ollut haarukkaa, joten kilistin lasia päähäni, artisti selitti tapahtumia Late Night with Seth Meyers -ohjelmassa.

Lue myös: Machine Gun Kelly kertoo, miksi löi itseään lasilla päähän - jakoi kuvan verisestä ruhjeestaan

Lue myös: Machine Gun Kelly puhuu itsetuhoisesta aikeestaan, jossa Megan Fox oli myös läsnä: "Päässäni napsahti"

Lue myös: Machine Gun Kellyn 30 000 euron manikyyri häikäisee - kynsissä lähes 900 timanttia

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat