Kuva: AOP

Martin Scorsesen odotetun elokuvan julkaisu siirtynee ensi vuodelle - mukana alan huippunimiä

28.07.2022 11:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Ohjaajalegendan uutta elokuvaa pitää ilmeisesti vielä hieman odottaa.

Ohjaajalegenda Martin Scorsesen, 79, uusi elokuva Killers of the Flower Moon ei ilmeisesti näe päivänvaloa sittenkään tämän vuoden puolella. Elokuvaa tähdittävät elokuvamaailman supertähdet Leonardo DiCaprio, 47, Robert De Niro, 78, ja Lily Gladstone, 35. DiCaprio ja De Niro ovat tähdittäneet useita Scorsesen elokuvia aiemminkin. Elokuva perustuu David Grannin kirjaan Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. 

Elokuva oli tarkoitus alunperinkin julkaista vuoden 2023 aikana, mutta Apple TV:n ja elokuvantekijöiden väliset keskustelut julkaisun siirtämisestä vuodelle 2022 syntyivät, kun Will Smithin, 53, toimet Oscar-gaalassa sekoittivat pakkaa ja he muuttivat myös Smithin tähdittämän Emancipation-elokuvan julkaisustrategiaa. Huhujen mukaan Scorsesen uusin ohjaus tulee tekemään festivaalidebyyttinsä vuonna 2023, esimerkiksi Cannesissa tai Venetsiassa. Killers of the Flower Moon ei siis todennäköisesti tule kilpailemaan vuoden 2022 elokuvien Oscar-palkinnoista seuraavassa Oscar-gaalassa. Apple ei ole kuitenkaan vahvistanut tietoa elokuvan julkaisuaikataulusta.

Scorsese ja DiCaprio ovat tehneet yhteistyötä monta kertaa aiemminkin. (kuva: AOP)

Martin Scorsese on ohjannut toinen toistaan suositumpia elokuvia. Hänen ohjauksiaan ovat muun muassa Goodfellas, The Wolf of Wall Street, Taxi Driver ja Shutter Island. Scorsese on ollut Oscar-ehdokkaana lukuisia kertoja ja häntä pidetään yhtenä merkittävimmistä amerikkalaisista elokuvantekijöistä. 

Lue myös: Oscar-juontaja on edelleen järkyttynyt Will Smithin kohutusta lyönnistä - "Painukoon v*ttuun"

Lue myös: Jada Pinkett Smith toivoo, että Will Smith ja Chris Rock pääsevät sopuun: "Tarvitsemme toisiamme"

Lue myös: Robert De Niro loukkaantui kesken brutaalin rikoselokuvan kuvausten - "Kipu oli sietämätön"

Lähde: Variety, Deadline

Kilpailut

Uusimmat