Kuva: AOP

Will Smith tulistui vaimoonsa kohdistuvasta vitsistä - löi juontajaa

28.03.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Viime yönä Suomen aikaa käydyssä Oscar-gaalassa nähtiin poikkeuksellinen tilanne.

Koomikko Chris Rockin, 57, pilkka osui tällä kertaa omaan nilkkaan. Tai pikemminkin kasvoihin. Hän sai nimittäin nyrkistä kesken juontonsa viime yönä pidetyssä Oscar-gaalassa.

Poikkeuksellinen tilanne sai alkunsa, kun koomikko vitsaili näyttelijä Will Smithin, 53, puolison Jada Pinkett Smithin, 50, hiuksista.

- Jada, rakastan sinua. En malta odottaa Sotilas Jane 2:sta, rakastan sinua, koomikko vitsaili viitaten Sotilas Jane -elokuvaan, jossa päänäyttelijä Demi Moore, 59, nähtään siilitukkaisena.

Pinkett Smith ei näyttänyt tyytyväiseltä yleisön joukossa.

Hetkeä myöhemmin näyttelijä Will Smith asteli lavalle ja löi nyrkillä koomikkoa kasvoihin ja palasi takaisin paikalleen.

- Jätä vaimoni ulkopuolelle vitseistäsi, näyttelijä huusi.

- Wow tyyppi, se oli vitsi Sotilas Janesta, koomikko puolustautui.

Koomikon puolustautuminen sai Will Smithin toistamaan sanomansa. Rock lupasi olla jatkossa vitsailematta näyttelijän puolisosta.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pinkett Smith on kertonut vuonna 2018 sairastavansa alopeciaa, joka on autoimmuunisairaus. Taudinkuvaan kuuluu kehon karvoituksen, kuten hiusten, ripsien ja kulmakarvojen irtoaminen. Sairautta esiintyy eriasteisena. Sairauden vakavinta muotoa kutsutaan alopecia totalikseksi. Tässä muodossa kaikki kehon karvoitus irtoaa.

- Se oli kamalaa, kun se alkoi ilmeni ensimmäisen kerran. Olin suihkussa ja yhtäkkiä kädessäni oli nyrkillinen hiuksia. Ajattelin, että nytkö kaljuunnun, hän muisteli tuolloin tapahtumia.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Pinkett Smith on kertonut kuitenkin löytäneensä hoidon sairauteensa. Hän on kertonut, että hänen ottamansa steroidiruiskeet ovat auttaneet. Ne eivät hänen mukaansa paranna sairautta, mutta ovat olleet avuksi.

Will Smith ja Pinkett Smith ovat pitäneet yhtä vuodesta 1997 alkaen. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

Will Smith puhui välikohtauksesta kiitospuheessaan

Näyttelijä palkittiin myöhemmin gaalassa parhaan näyttelijän Oscar-palkinnolla roolistaan King Richard: Williamsien tarina -elokuvassa, jossa hän näyttelee tennistähtien, Serena ja Venus Williamsin isää.

Will Smith liikuttui saamastaan palkinnosta ja pahoitteli puheessaan aiempaa käytöstään.

- Haluan pyytää anteeksi Akatemialta, haluan pyytää anteeksi kanssaehdokkailtani. Tämä on kaunis hetki, enkä itke sen takia, että voitin palkinnon. Tässä ei ole kyse siitä, että voittaisin palkinnon itselleni, näyttelijä sanoi liikuttuneena.

(kuva: AOP)

- Taide jäljittelee elämää, näytin [elokuvassa] hullulta isältä. Rakkaus saa minut tekemään hulluja asioita, näyttelijä lisäsi samalla saaden muutaman ihmisen yleisössä nauramaan.

Will Smith kiitti puheessaan elokuvan tuotantotiimiä laajasanaisesti. Hän muisteli hetkiään elokuvan parissa. Hän kiitteli myös Williamsin sisaruksia sekä koko perhettä elokuvantekoon osallistumisesta.

Kyseessä oli Will Smithin ensimmäinen Oscar-palkinto, joka hänelle on myönnetty.

Lue myös: Autoimmuunisairaudesta kärsivä nainen taisteli vuosia ulkonäkönsä kanssa - on nyt upea alusvaatemalli

Lue myös: Nainen päätti ettei enää peittele sairauttaan kihlajaiskuvissa - katso herkät otokset

Lähde: People, E! News

Kilpailut

Uusimmat