Kuva: AOP / EPA-EFE

Jada Pinkett Smith toivoo, että Will Smith ja Chris Rock pääsevät sopuun: "Tarvitsemme toisiamme"

02.06.2022 17:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Jada Pinkett Smith kommentoi Oscar-gaalan välikohtausta kolme kuukautta myöhemmin.

Facebook-sarjan Red Table Talkin jaksossa näyttelijä Jada Pinkett Smith, 50, antaa ensimmäisen julkisen lausuntonsa Oscar-gaalan tapahtumista. Kyseisessä välikohtauksessa Will Smith, 53, löi koomikko Chris Rockia, 57, tämän vitsaillessa Pinkett Smithin hiuksista. Pinkett Smithillä on todettu alopecia eli tulehduksellinen autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa muun muassa hiustenlähtöä.

Tämänkertainen Red Table Talk -jakso käsitteleekin alopeciaa, minkä Pinkett Smith näkee erittäin tärkeänä.

- Sen jälkeen, mitä olen käynyt läpi, ja mitä Oscar-gaalassa tapahtui, tuhannet ihmiset ovat ottaneet minuun yhteyttä kertoakseen tarinansa alopeciasta. Siksi hyödynnänkin tämän hetken, jotta alopecia-perheemme saa mahdollisuuden kertoa tästä sairaudesta, ja millaista on elää sen kanssa, Pinkett Smith avaa.

Pinkett Smith siirtyy nopeasti puhumaan Oscar-gaalassa tapahtuneesta välikohtauksesta ja kertoo lyhyesti toivovansa, että molemmat osapuolet pystyisivät tekemään sovinnon.

- Syvin toiveeni on, että nämä kaksi älykästä miestä saisivat mahdollisuuden toipua, puhua asiat halki keskenään ja tehdä sovinnon. Maailman tilanne on tällä hetkellä sellainen, että me oikeasti tarvitsemme toisiamme enemmän kuin koskaan, Pinkett Smith toteaa.

- Siihen asti Will ja minä jatkamme sitä, mitä olemme tehneet jo 28 vuoden ajan, eli selvitämme asioita, mitkä kuuluvat yhteiseen elämäämme, Pinkett Smith jatkaa.

Smith on julkisesti pyytänyt anteeksi Rockilta, mutta koomikko ei ole toistaiseksi kommentoinut, onko hän valmis tekemään näyttelijän kanssa sovinnon. Ainoastaan Rockin sisäpiiriläinen on kertonut Hollywool Life -julkaisussa, että koomikolla on edelleen vaikeuksia hyväksyä Smithin tekoa Oscar-gaalassa.

Koko alopecia-teemaisen Red Table Talk -jakson voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Jada Pinkett Smith kertoo perheensä hyvinvoinnista Oscar-gaalan jälkeen: 'Keskitymme syvään parantumiseen'

Lue myös: Chris Rockin äidiltä tiukkaa tekstiä Will Smith -tapauksesta: "Hän läimäytti meitä kaikkia"

Lähteet: CNN, Red Table Talk

Kilpailut

Uusimmat