Kuva: AOP

Sydney Sweeneylla ei ole varaa pitää taukoa näyttelemisestä - 'Minulla ei ole tarpeeksi tuloja'

30.07.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Nuori näyttelijä kertoo tekevänsä yhteistyötä yritysten kanssa saadakseen lisätuloja.

Sydney Sweeney, 24, on yksi suosituimmista Hollywoodin nuorista näyttelijöistä. Näyttelijän elämä ei kuitenkaan ole aina upeaa ja taianomaista valkokankaan ulkopuolella.

Muun muassa suursuosion saavuttaneessa Euphoria-sarjassa näyttelevä Sweeney paljastaa, ettei hänellä ole varaa pitää taukoa näyttelemisestä.

- Jos haluaisin pitää kuuden kuukauden tauon, minulla ei olisi riittävästi tuloja siihen, Sweeney toteaa The Hollywood Reporterin haastattelussa.

- Näyttelijöille ei enää makseta samalla tavalla kuin ennen, näyttelijä jatkaa.

Sweeney kertoo maksavansa palkkioistaan osuuden niin juristilleen, agenteilleen ja tiedottajalleen. Hänen on myös maksettava yrityksensä toimitusjohtajalle palkkaa.

- Se on enemmän kuin asuntolainani, Sweeney pohtii.

Näyttelemisen lisäksi Sweeney on ryhtynyt tekemään yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Hän on esimerkiksi muotitalo Miu Miun yhteistyökumppani ja hänet nähdään myös Armanin mainoskampanjassa.

- Minulla ei olisi varaa elää elämääni Los Angelesissa, jos ainoastaan näyttelisin. Teen yhteistöitä, koska minun on pakko, nuori näyttelijä kertoo.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijäntöitä kahdella Emmy-ehdokkuudella huomioidulla Sweeneylla kuitenkin riittää. Hänet on kiinnitetty näyttelemään Euphorian kolmannella tuotantokaudella. Lisäksi hänet tullaan näkemään vuonna 2023 ensi-iltansa saavassa Madame Web -elokuvassa. Sweeneyn tuotantoyhtiö on myös mukana julkaisemassa tulevaa The Players Table -sarjaa.

Sweeney kertoo haaveilevansa perheenlisäyksestä, mutta hän tunnustaa olevansa huolissaan, kuinka Hollywoodissa suhtauduttaisiin nuoreen äitiin.

- Haluan perheen. Olen aina halunnut olla nuori äiti, mutta olen huolissani siitä, kuinka alallani leimataan nuorena lapsia hankkineet naiset. Heitä katsotaan eri tavoin, näyttelijä valottaa ajatuksiaan perheenlisäyksestä.

- Olen huolissani siitä, sillä jos en tekisi töitä, minulla ei olisi varaa elättää lapsiani, Sweeney summaa.

Lue myös: Emmy-ehdokkaat julkistettiin - Euphoria-tähti Sydney Sweeneyltä tunteikas reaktio

Lue myös: Yleisö ei voinut olla rakastumatta yhteen Euphoria-hahmoon - näyttelijä kertoo, kuinka loi hahmonsa

Lue myös: Euphoria-tähti paljastaa saamansa vähättelyn: "Roolittaja sanoi, etten koskaan tulisi olemaan tv:ssä"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat