Kuva: AOP

Yleisö ei voinut olla rakastumatta yhteen Euphoria-hahmoon - näyttelijä kertoo, kuinka loi hahmonsa

06.06.2022 18:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Euphoria on noussut räjähdysmäisiin katsojalukuihin.

HBO Max -suoratoistopalvelun alkuperäissarja Euphoria on noussut lyhyessä ajassa kaikkien huulille. Sarja ja sen näyttelijät nauttivat tällä hetkellä valtavaa suosiota, mutta erityisesti yksi hahmo on porannut tiensä katsojien sydämiin. 

Näyttelijä Sydney Sweeney, 24, on huomannut, kuinka ihmiset puhuvat hänen näyttelemästään Cassie-hahmosta. Hän on ylpeä siitä, että onnistuu herättämään hahmollaan ristiriitaisen tunnereaktion.

- He usein haluavat vihata häntä sen takia, millainen henkilö hän on, mutta he huomaavatkin, etteivät kykene siihen. Minulle on uskomatonta, että voin saada ihmiset samaistumaan ja ymmärtämään hahmoa, joka on tehnyt niin monia hirveitä päätöksiä, Sweeney kuvailee.

Valmistautuessaan rooliinsa Sweeney kertoo yrittäneensä itsekin päästä sisälle roolihahmonsa mielenmaisemaan. Hänenkin oli mahdollista löytää hahmosta jotakin samaistumispintaa.

- Kun aloitin hänen näyttelemisensä, löysin yhteyden sihen, kuinka hän tekee päätöksiä hyvin radikaalisti ja sydämestään, Sweeney muistelee.

Samassa haastattelussa Sweeney pohtii, seuraavatko teemaltaan hyvin rankan tv-sarjan tapahtumat ikävinä varjoina omaan siviilielämäänkin. Sweeney kuitenkin kertoo tottuneensa erottamaan fiktion tosielämästä yllättävällä tavalla.

- Kasvoin rakennellen mielikuvitusmaailmoja ja keksien mielikuvitusystäviä. Rakensin heidän elämänsä ja olin joku toinen niinä hetkinä. Olen saanut paljon harjoitusta, näyttelijä kertoo.

Lue myös: Euphoria-tähti luuli tulevansa kirjoitetuksi ulos hittisarjasta: "Olin todella harmistunut"

Lue myös: Hittisarja Euphorian työoloja kuvattiin "helvetillisiksi" - HBO vastaa syytöksiin

Lue myös: Hittisarja saa kritiikkiä huumeidenkäytön romantisoinnista - tähtinäyttelijä Zendaya vastaa syytöksiin

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat