Kuva: AOP

Stranger Things -tähden rooli hittisarjasta meinasi mennä sivu suun - taustalla yllättävä syy

01.08.2022 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sadie Sink näyttelee sarjassa Max Mayfieldia.

Näyttelijä Sadie Sink, 20, tunnetaan erityisesti roolisuorituksestaan Max Mayfieldina Netflixin hittisarjassa Stranger Things. Sarjaa on tehty neljän tuotantokauden verran, ja Sink on ollut mukana sarjassa sen toiselta tuotantokaudelta lähtien.

Sink kuitenkin kertoo fanien yllätykseksi, ettei napannut rooliaan helpoimman kautta. Hänen arvioitiin alunperin olevan liian vanhan näköinen Mayfieldin rooliin, joten Sinkin soveltuvuudesta rooliin ei oltu varmoja. Hän oli tuolloin vain 14-vuotias, eli vain noin vuoden vanhempi kuin vastanäyttelijänsä. Sink kuitenkin rakastui roolihahmoon ja hän kertoo, että Mayfieldin hahmo tuntui oikealta. Sink päättikin taistella saadakseen roolin. 

- Kerjäsin ja anoin heitä antamaan minulle lisää materiaalia, jotta voisin näyttää heille jotain tuoretta, Sink kertoo yrityksestään saada rooli. 

Lopulta Sinkin annettiin tehdä harjoitus sarjan näyttelijätähtien Gaten Matarazzon, 19, ja Caleb McLaughlin, 20, kanssa. Kemia näyttelijöiden välillä toimi ja seuraavana päivänä Sink saikin haaveilemansa roolin.

Sink ei meinannut ensin saada roolia suosikkisarjasta. (kuva: AOP)

Stranger Thingsin neljäs tuotantokausi julkaistiin kahdessa osassa, ja se on nyt kokonaisuudessaan nähtävillä Netflixissä. 

Lue myös: Stranger Things -tähteä ylistetään riippuvuuspaljastuksestaan - "Satutin itseäni ja muita"

Lue myös: Stranger Things -tähden musiikkivideolle ikärajasuositus - alastomuutta ja eroottisia kohtauksia

Lue myös: Stranger Thingsin menneitä jaksoja on editoitu jälkikäteen - olisitko huomannut?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat