Kuva: AOP

Kylie Jenner murheellisena - yhtä asiaa Stormi-tytär ei anna enää äitinsä tehdä

02.08.2022 22:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Jenner jakoi harmituksensa Instagramissa.

Oman lapsen pukeminen toinen toistaan suloisempiin asukokonaisuuksiin on monien äitien lempipuuhaa, eikä tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 24, ole poikkeus. Jennerillä on kaksi lasta yhdessä räppäri Travis Scottin, 31, kanssa. Jenner tunnetaan The Kardashians -televisio-ohjelman lisäksi muun muassa näyttävästä luksustyylistään, ja hän onkin julkaissut Instagram-tililleen usein myös herttaisia kuvia tyttärestään, joissa parin esikoinen Stormi Webster, 4, on poikkeuksetta hyvin suloisesti puettu.

Nyt parin esikoinen on kuitenkin alkanut osoittamaan pieniä itsenäistymisen merkkejä. E! Newsin artikkelin mukaan Jenner julkaisi Instagram-tarinaansa muutamia otoksia tyttärestään. Tarinan kuvat enteilevätkin sitä, että Jennerin tytär haluaa tätä nykyä itse vastata tyylistään. Yhdessä tarinan kuvassa luki teksti "Hän ei anna minun pukea häntä enää". Jenner oli lisännyt tekstiin myös monta surunaamahymiöitä harmituksen osoittamiseksi.

Vaikka Jennerin esikoinen vaikuttaakin haluavan toimia itse omana tyyligurunaan, on tosi-tv-tähdellä onneksi vielä toinen pienokainen, jolle sommitella ihania asukokonaisuuksia. Jenner ja Scott saivat toisen lapsensa tämän vuoden helmikuussa.

Jennerin ja Scottin ympärillä leijui hetki sitten jälleen raskaushuhuja, kun Jenner jätti kumppaninsa Instagram-kuvaan hämmentävän kommentin. Kommentti sisälsi kolme emojia, jotka kuvaavat raskaana olevaa naista. Fanit hämmästyivätkin Jennerin kommentista, ja se keräsi lukuisia tykkäyksiä.

Jennerillä ja Scottilla on kaksi lasta. (kuva: AOP)

Lue myös: Kylie Jennerin lentokäytökselle kovaa kritiikkiä somessa - "Hän on yksi pahimmista"

Lue myös: Kendall Jenner siskonsa raskaudesta: "Se oli kuin ehkäisykeino itselleni"

Lue myös: TikTokkaaja väittää videolla kuulleensa Kylie Jennerin vauvan huutavan - tosi-tv-tähti syyttää valehtelusta

Lähde: E! News 

Kilpailut

Uusimmat