Kuva: AOP

Leslie Gracen tähdittämä Batgirl-elokuva hyllytettiin - projektiin käytettiin jo yli 68 miljoonaa

03.08.2022 17:15 - Riia Frost

Leslie Gracen lisäksi Batgirl-elokuvaa oli tarkoitus tähdittää muun muassa Michael Keaton.

DC Comicsin elokuva Batgirl on hyllytetty Warner Bros. -elokuvastudion toimesta. Luotettavan lähteen mukaan kyseinen elokuvaprojekti jää pölyyntymään arkistoihin, eikä sitä tulla näyttämään elokuvateattereissa tai suoratoistopalveluissa. Batgirl-elokuvan oli tarkoitus perustua Barbara Gordon -hahmoon, joka on myös tunnetun poliisikomisarion James Gordonin vaimo.

Lähteen mukaan elokuvan budjetti oli yli 100 miljoonaa dollaria, eli noin 98 miljoonaa euroa, ja siitä oli ehditty käyttää tuotantoon jo noin 70 miljoonaa dollaria, eli yli 68 miljoonaa euroa. Tämän myötä elokuva on yksi kalleimmista keskeytetyistä elokuvaprojekteista.

Syy elokuvaprojektin hyllyttämiselle on lähteen mukaan huonosti menestyneet testinäytökset, jotka olivat saaneet koeyleisöltä erittäin surkean vastaanoton. Yleisön palautteen myötä elokuvastudio päätti hyllyttää Batgirl-projektin, jotta tappiokulut saataisiin mahdollisimman pieniksi ja brändin hyvä maine säilyisi.

- He ajattelevat, että sanoinkuvaamaton Batgirl on korvaamaton, lähde kertoo.

Samaan aikaan Warner Bros. -studion sisäpiiriläiset väittävät, että päätös hyllyttää elokuva ei johtunut sen laadusta, vaan siitä, että DC-elokuvien haluttiin olevan vain huippuluokkaa. Siksi elokuvastudio on päättänyt keskittää prioriteettinsa jälleen elokuvallisiin ominaisuuksiin.

Batgirl-elokuvan ohjaajina piti toimia Adil El Arbi ja Bilall Fallah ja päätähdeksi oli ehditty nimetä näyttelijä Leslie Grace. Lisäksi elokuvaa oli tarkoitus tähdittää muun muassa näyttelijät J.K. Simmons, Michael Keaton ja Brendan Fraser. Elokuvan oli tarkoitus tulla HBO Max -suoratoistopalvelulle, mutta sitä suunniteltiin esitettäväksi myös joihinkin teattereihin.

Warner Bro. -studio tai elokuvan näyttelijät eivät ole toistaiseksi kommentoineet elokuvan hyllytystä lainkaan.

Batgirl-elokuvan päätähdeksi oltiin jo nimetty näyttelijä Leslie Grace. (kuva: AOP)

Lue myös: Uuden Batgirl-elokuvan päätähti on valittu - katso, kuka tuttu nimi nähdään ikonisena Batwomanina

Lue myös: Fanit aloittivat näyttävän kampanjan pelastaakseen kohutun Batwoman-sarjan

Lähteet: Daily Mail, Sky News, New York Post

Kilpailut

Uusimmat