Kuva: AOP

Katy Perry heitti faniensa päälle pizzaa - teko herättää sekä ihailua että kuvotusta

04.08.2022 13:15 - Riia Frost

Osa Katy Perryn faneista lähti artistin klubikeikalta rasvaläntti paidassaan.

Somessa leviää erikoinen video laulaja Katy Perrystä, 37, ja hänen keikastaan Las Vegasin klubilla. Kyseisellä videolla näkyy, kuinka Perry heittää pepperonipizzaviipaleita yleisöön samalla, kun hän tanssii vaaleanpunaisessa asussaan J Balvinin ja Skrillexin In da Getto -hitin tahtiin. Innokkaat fanit yrittivät napata lentäviä pizzaviipaleita ja ne kelpasivat nälkäiselle yleisölle, vaikka osa pizzapaloista osui lattiaan. Perry jakoi somessa levinneen videon myös omalla Twitter-tilillään.

"Äiti ruokkimassa lapsiaan", Perry kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Vaikka moni lähtikin keikalta rasvaläntti paidassaan, faneja ei tuntunut haittaavan Perryn humoristinen teko. Levinneen videon myötä some täyttyi lukuisista tykkäysviesteistä ja osa Perryn faneista jopa toivoi, että he olisivat voineet olla itse paikan päällä kokemassa kyseisen tilanteen.

"Sinulla on aina jotakin tarjottavaa", yksi vitsailee.

"Menemme Katy Perryn konserttiin lauantaina. Jos hän ei silloin heitä meille pizzaa, pyydän rahani takaisin", toinen kirjoittaa humoristisesti.

"Olen lapsesi, ruoki minua", kolmas anelee.

Jotkut pitivät kuitenkin Perryn tekoa hyvin omituisena. Esimerkiksi Glamour-julkaisun toimittaja Elizabeth Logan ilmaisee artikkelissaan kokeneensa Perryn teon varsin kummallisena ja jopa kuvottavana. Toimittaja kertoo Perryn teon tuovan hänelle mieleen sen, kun Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump heitti paperipyyhkeitä yleisölle Puerto Ricossa vuonna 2017.

”Katy, tämä on todella loukkaavaa amerikanitalialaista perimääni kohtaan”, Logan kirjoittaa.

”Hänen asunsa varmasti tahriintui prosessissa ja ruoka on varmasi syömäkelvotonta käsinkoskettelun jälkeen (ja varsinkin, kun se osui lattiaan). Luulen, että kaikki keikalle osallistuneet menettivät teon myötä hieman arvokkuuttaan, kuten myös aiemmin mainitsemaani kunnioitusta kulttuuriani kohtaan", Logan lisää.

Perry ei ole toistaiseksi kommentoinut tekoaan enempää.

Katy Perry. (kuva: AOP)

Lue myös: Katy Perryä näpäytetään armotta somessa - syynä aborttipäätökseen liittyvä twiitti

Lue myös: Katy Perry putosi tuoliltaan American Idol -ohjelmassa - syy löytyi Disney-asusta

Lähteet: Today, Billboard, Glamour

Kilpailut

Uusimmat