Kuva: AOP

"Tuntuu, ettei minulla olisi pitänyt ikinä olla hiuksia" - Doja Cat helpotti oloaan ajamalla päänsä kaljuksi

05.08.2022 14:15 - Riia Frost

Doja Cat kertoo Instagram-live-lähetyksessään, ettei hän koskaan pitänyt hiuksistaan.

Muun muassa Boss Bitch - ja Say So -hiteistä tunnettu räppäri ja laulaja Doja Cat, 26, päätti torstaina 4. elokuuta ajaa hiuksensa pois. Moni kummasteli Doja Catin päätöstä, mutta suurin osa kuitenkin ihasteli idolinsa uutta tyyliä. Suuren kummastelun vuoksi Doja Cat päätti lopulta selittää päätöstään Instagram-live-lähetyksessä.

- Tuntuu, ettei minulla olisi pitänyt ikinä olla hiuksia. En pidä siitä, että minulla on hiukset. En koskaan pitänyt siitä. En muista yhtäkään hetkeä elämässäni, kun olisin ajatellut, että ”tämähän on siistiä”, Doja Cat avaa.

Doja Cat on käyttänyt elämänsä aikana hyvin paljon peruukkeja, joita ollaan nähty myös artistin keikoilla. Räppäri kuitenkin myöntää, että peruukkeja oli välillä ”v*tun uuvuttavaa" käyttää. Esimerkiksi, jos hän meni salitreeneihin peruukki päässään, olivat ne pian erittäin tukalia.

- Treenasin, mutta en pystynyt keskittymään, koska olin enemmän huolissani ulkonäöstäni tai siitä, miten hiukseni voivat. Ja myös siitä, kuinka saan pidettyä peruukin kiinni päänahassani, Doja Cat muistelee.

Toki Doja Cat olisi voinut pitää luonnollisia hiuksiaan enemmän esillä, mutta räppäri kertoo, ettei hän pitänyt siitä lainkaan. Räppäri saattoi jopa suoristaa hiuksensa ennemmin kuin antaisi niiden olla luonnollisina ihmisten edessä.

- En edes pidä hiuksiani esillä luonnollisena, koska minusta ei vain tunnu siltä. Se on vain ollut v*tun painajainen, Doja Cat paintotaa.

Vaikka Doja Cat myöntää jännittäneensä, että sopisiko hänen päänmuotonsa kaljulle, hän kertoo tuntevansa suurta helpotusta, kun hänellä ei ole enää hiuksia.

- En voi uskoa, että se vei minulta näin paljon aikaa, että ajaisin v*tun tukkani, Doja Cat toteaa.

- Pidän todella tästä nykyisestä tyylistäni. Mitä hyötyä on hiuksista, jos et aio pitää niitä esillä? Doja Cat pohtii.

Lopuksi Doja Cat kertoo, mitä hyviä puolia kaljuna olemisessa on.

- On erittäin hauskaa, miten suuri vaikutus hiusteni pois ajamisella on ollut minulle. Voin uida, mikä on minulle erittäin tärkeää, ja treenata. Lisäksi peruukkini tulevat asettumaan päähäni paremmin, jos vielä haluan joku päivä käyttää sellaista, Doja Cat luettelee.

Doja Catin koko selitysvideon voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Doja Cat ja Stranger Things -tähti ajautuivat kiistaan - syynä vuodetut yksityisviestit

Lue myös: Doja Cat keskeytti keikkansa auttaakseen faniaan - "En pysty jatkamaan"

Lähteet: Daily Mail, YouTube

Kilpailut

Uusimmat