Kuva: AOP

Matt Smith ei aio masentua Morbius-flopista: 'Kyseessä on vain elokuva'

06.08.2022 16:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Matt Smith näytteli Morbius-elokuvassa pahista.

Sony Picturesin tuottama Marvel-hahmoon perustuva elokuva Morbius on tähän mennessä yksi vuonna 2022 flopanneista elokuvista. Näyttelijä Jared Leton, 50, tähdittämää elokuvaa kohtaan oli suuret odotukset, koska se sijoittuu Marvel-universumiin ja Morbius on yksi Spider-Manin vihollisista.

Valitettavasti elokuva keräsi maailmanlaajuisista lipputuloista noin 163 miljoonaa dollaria, eli noin 159 miljoonaa euroa, ja Yhdysvalloissa vain 73 miljoonan dollaria, eli yli 71 miljoonaa euroa. Vaikka elokuva rikkoi tuolloin kyseenalaisen ennätyksen lippuluukuilla, kyseiset lipputulolukemat ovat erittäin huonot sarjakuvahahmoihin pohjautuvien elokuvien maailmassa.

Elokuvan pahista näyttelee muun muassa Doctor Who -sarjasta tuttu Matt Smith, 39, joka kertoo Rolling Stone UK -haastattelussa, ettei hän anna Morbiuksen huonon vastaanoton masentaa häntä liikaa.

- Joo, se heitettiin bussin alle, mutta sen kanssa täytyy vain oppia elämään. Mitä muuta voisitkaan tehdä? Smith pohtii.

- Kyseessä on kuitenkin vain elokuva, emmekä loppujen lopuksi ole pelastamassa henkiä. Jostain syystä elokuva ei oikein toiminut ja se on mitä on, Smith lisää.

Osa epäileekin, ettei elokuvasta olla tekemässä jatko-osaa sen huonon menestyksen vuoksi. Elokuvien lopputekstien jälkeisestä klipistä voisi kuitenkin ymmärtää, että Leto palaa Morbius-rooliin jatko-osaa varten. Sony tai Marvel eivät ole kuitenkaan toistaiseksi ilmoittaneet mahdollisesta jatko-osasta.

Morbius-elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Morbius rikkoi kyseenalaisen lippuluukkuennätyksen

Lue myös: Ohjaaja kertoo Jared Leton metodinäyttelemisestä Morbiuksessa: "Jos sinun on tehtävä se, teemme sen"

Lähteet: Variety, Rolling Stone UK

Kilpailut

Uusimmat