Kuva: AOP

Jason Momoan mukaan yksi hänen elokuvistaan on "kasa paskaa" - arvaatko mikä?

11.08.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä ei ole ylpeä kaikista projekteistaan. Eräs uudelleenversiointi on hänen mielestään erityisen huono.

Näyttelijä Jason Momoan, 43, mielestä kaikki hänen elokuvansa eivät ole mestariteoksia.

Momoa kertoi hiljattain GQ Magazinen haastattelussa, että vuonna 2011 ilmestynyt Conan - barbaari -elokuva on hänen mielestään "iso kasa paskaa." Elokuva on uudelleenversiointi vuonna 1982 ilmestyneestä samannimisestä elokuvasta, jota tähdittää Arnold Schwarzenegger.

Vuonna 2011 ilmestynyt elokuva oli pettymys myös kriitikoiden mielestä. Se tuotti lipputuloja noin 63 miljoonan euron. Elokuvan budjetti oli sen sijaan noin 90 miljoonaa euroa.

Momoan mukaan julkaistu elokuva ei ollut sama, jota hän kuvitteli tekevänsä.

- Olen ollut mukana monissa huonoissa elokuvissa, Momoa toteaa.

- Conan [barbaari] oli yksi niistä. Se oli yksi parhaista kokemuksistani, mutta elokuva muuttui käsiteltäessä isoksi kasaksi paskaa, näyttelijä jatkaa.

Elokuva julkaistiin pian menestyssarjaksi nousseen Game of Thronesin ensimmäisen tuotantokauden jälkeen. Sekä sarja että elokuva olleet merkittäviä tekijöitä Momoan uralla, sillä ne ovat nostaneet hänet kuuluisuuteen maskuliinisena ja lihaksikkaana machona. Maine on ollut Momoan mukaan hänelle haaste.

- Ihmiset aina ajattelevat, että olen se jätkä, joka näyttelee macho-hahmoja. Mutta haluan jotain muuta, jotain uutta, näyttelijä pohtii.

Momoa tullaan näkemään tulevissa Fast and Furious 10 - sekä Aquaman ja kadonnut valtakunta -elokuvissa.

Hänen mukaansa supersankarielokuvat ovat tällä hetkellä yleisön suosiossa, joten ne tarjoavat mahdollisuuden myös lähettää tärkeää viestiä.

- Aquaman on ehkä maailman naurettavin supersankari. Mutta on upeaa päästä levittämään tietoisuutta siitä, mitä planeetallemme on tapahtumassa. Se on elokuva siitä, mitä tapahtuu juuri nyt, se vain sijoittuu fantasiamaailmaan, Momoa pohtii elokuvan merkitystä.

Ensimmäinen Aquaman-elokuva kertoi ilmastonmuutoksesta ja näyttääkin siltä, että seuraava elokuva tulee pyörimään saman aiheen ympärillä.

- En halua paljastaa liikaa, mutta saamme pikakelata sitä, mitä maapallolle tapahtuu. Eivätkä tapahtumat johdu muukalaisista, Momoa vihjailee.

Lue myös: Ben Affleck ja Jason Momoa samaan elokuvaan - "Onko tämä Batfleckin paluu?"

Lue myös: Jason Momoa valitsi suosikkinsa Batman-pahiksista - ylistää edesmennyttä näyttelijää

Lue myös: Jason Momoa kritisoi toimittajaa, joka toi esille Game of Thronesin kohtauksen: "Inhottavaa"

Lähde: Variety

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat