Kuva: AOP / EPA-EFE

Johnny Depp uudessa roolihahmossaan - katso, miltä näyttelijä näyttää tulevassa elokuvassa

11.08.2022 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Depp näyttelee Ranskan kuningasta Ludvig XV:tä.

Näyttelijä Johnny Depp, 58, esittää seuraavaksi Jeanne du Barry -elokuvassa Ranskan kuningasta Ludvig XV:tä. Elokuvan sisällöstä ei vielä tiedetä sen enempää, mutta ohjauksesta vastaa Maiwenn, joka myös näyttelee Jeanne Bécu -hahmoa. Bécu oli ranskalainen aatelinen ja Ludvig XV:n viimeinen huomattava rakastajatar.

Nyt Deppin roolihahmosta on levinnyt ensimmäinen kuva. Deppillä on yllään 1700-luvulle sopiva asu sekä valkoinen peruukki.

Näet kuvan alta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Ludvig XV oli lempinimeltään "Rakastettu" ja hän hallitsi Ranskaa lähes 59 vuotta 1700-luvulla. Aluksi hyvin hurmaava ja rakastettu kuningas kuoli kuitenkin epäsuosittuna, sillä häntä syytettiin muun muassa korruptiosta. Ennen kuolemaansa Ludvig XV sairastui isorokkoon, johon hän lopulta myös menehtyi.

Kyseessä on Deppin ensimmäinen rooli sen jälkeen, kun hän taisteli viime keväänä oikeudessa ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan.

Heard tuomittiin 1. kesäkuuta julistetussa tuomiossa maksamaan Deppille yhteensä 15 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia. Summa kuitenkin pieneni noin 11 miljoonaan dollariin, sillä Virginian osavaltio on asettanut vahingonkorvauksille lakisääteisen ylärajan.

Depp puolestaan tuomittiin maksamaan entiselle puolisolleen kaksi miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia.

Lue myös: Johnny Depp jatkaa yhteistyötä Diorin kanssa - muotitalo tukenut tähteä läpi vuosien

Lue myös: Johnny Depp on aloittanut uuteen elokuvaan valmistautumisen - nähtiin kuvauspaikalla

Lähde: Screenrant, EW

Kilpailut

Uusimmat