Kuva: Riia Frost

Bess teippasi suunsa festareilla ja fanit hämmentyivät - paljastaa nyt syyn tempaukselleen

16.08.2022 10:45 - Riia Frost

Osa Bessin faneista oletti, että lääkäri oli määrännyt Bessin äänilepoon.

Muun muassa Ram Pam Pam - ja Rakastan, en rakasta -hiteistä tunnettu artisti Bess nähtiin esiintymässä viime perjantaina Seinäjoella ja lauantaina Heinolassa. Osa Bessin faneista kuitenkin yllättyi, kun laulaja julkaisi kuvia, joissa hän poseeraa ilmastointiteipin palanen liimattuna suunsa päälle. 

Bess näytti Instagram-julkaisujensa ja -tarinoidensa perusteella nauttivan myös muiden artistien esityksistä ja tanssi musiikin tahdissa teippi edelleen suunsa päällä.

”Flow so sweet”, Bess kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Bessin kyseinen "teippilook" herätti faneissa sekä ylistystä että kummastusta. Osa muusikon faneista oletti, että lääkäri oli määrännyt Bessin äänilepoon ja siksi puhelias artisti oli varmistanut teipin avulla, että hänen suunsa pysyisi varmasti kiinni. Tästä oletuksesta johtuen laulaja sai seuraajiltaan paljon myötätuntoa julkaisunsa kommenttikentässä.

”Arvaan, että sut on määrätty äänilepoon, ja teippi oli ainoa tapa varmistaa se. Terveisin toinen luonnostaan savuääninen papupata”, yksi sanoo.

”Mä luulin että teippi oli vitsi, mutta hienoa että annat äänen tosissaan levätä”, toinen toteaa.

Syy muu kuin kipeytyneet äänihuulet

Bess kertoo Voice.fi:lle, että joidenkin ihmisten epäilyksistä huolimatta kyseiselle lookille oli muu syy kuin äänilepo.

”Tämä on statement sananvapauden ja terveemmän keskustelukulttuurin puolesta”, Bess paljastaa.

Bess tarkentaa vielä, mikä keskustelukulttuurissa ja sananvapaudessa inspiroi häntä ottamaan kantaa erikoisella tempauksellaan.

”Ihmisten hiljentäminen viemällä keskustelut asiattomuuksiin ja aiheiden viereen sumentaa keskustelukulttuuria niin läheisissä ihmissuhteissa, nettikeskusteluissa kuin isommissa yhteiskunnallisissakin keskusteluissa. Kaiken keskustelun ja äänenkäytön pitäisi lähtökohtaisesti aina olla toisiamme kunnioittavaa, ratkaisukeskeistä, avointa ja rakentavaa, muuten vain hukataan kaikkien kallista aikaa silkkaan typeryyteen”, Bess avaa.

”Ainoastaan avoimesta, rehellisestä, totuudenmukaisesta keskustelusta ja toistemme aidosta kuuntelemisesta on hyötyä niin yksilön kuin yhteiskunnan tasolla. Sille on syy, miksi meillä on vain yksi suu ja kaksi korvaa”, Bess lisää.

Lopuksi Bess paljastaa, mitä loppuvuoden suunnitelmia hänellä on, ja että onko artistilta luvassa pian uutta musiikkia.

”Loppuvuodesta tulee lisää musaa, tokan levyn tekoa, spessuylläreitä unohtamatta, just wait for it honey”, Bess kertoo.

(kuva: Riia Frost)

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Muusikko Bessin intohimo musiikkiin syntyi pop-maailman legendan innoittamana - 'Tota mä haluan tehdä'

Lue myös: Adele avautuu uransa kamalimmasta tilanteesta - "Minua nolotti"

Kilpailut

Uusimmat