Kuva: AOP / AOP

Florence Pugh vahvistaa eron kritisoidusta suhteestaan - 'Kaikilla oli tästä mielipide'

17.08.2022 15:45 - Iiro Myllymäki

Florence Pugh ja Zach Braff erosivat vuoden alussa.

Muun muassa Pikku naisia - ja Midsommar-elokuvissa näytellyt Florence Pugh, 26, on eronnut näyttelijä Zach Braffista, 47. Pugh vahvistaa asian tuoreessa haastattelussaan. Hän kertoo, että ero tapahtui vuoden alussa ja pari halusi pitää asian ensin poissa julkisuudesta.

- Olemme yrittäneet hoitaa eron ilman, että maailma saa tietää siitä. Tämä johtuu siitä, että kyseessä oli suhde, josta kaikilla on mielipide, Pugh sanoo Harper’s Bazaarin haastattelussa.

Pugh viittaa tällä kommentoijiin, jotka ovat kritisoineet suhdetta kaksikon 21 vuoden ikäeron takia. Pugh on ihmetellyt aiemminkin sitä, miten ventovieraat ovat tuominneet hänen suhteensa tästä syystä.

- Emme halunneet miljoonien ihmisten kertovan meille, miten iloisia he ovat siitä, ettemme ole enää yhdessä, Pugh valottaa syytä eron pitämiselle poissa julkisuudesta.

- Minulla tulee pala kurkkuun, kun puhun tästä, Pugh jatkaa.

Pugh ja Braff alkoivat seurustella vuonna 2019. Nainen on kokenut suhteesta tulleen kritiikin jopa kiusaamisena. Suhteensa aikana pari muun muassa jakoi toisistaan hellyttäviä syntymäpäiväjulkaisuja somessa, mutta pääasiassa pari piti matalaa profiilia julkisuudessa.

Pugh puhuu Harper’s Bazaarin haastattelussa myös suhteestaan julkisuuteen. Hän kokee, että julkisesta ammatista huolimatta hänelläkin on oikeus yksityisyyteen.

- Vaikka olisi tällainen työ, kaikista elämän asioista ei pitäisi kirjoittaa tai kaikkea ei pitäisi tarkkailla. Emme ole lupautuneet olemaan jonkinlaisessa tosi-tv-ohjelmassa, Pugh sanoo.

Lue myös: "Miksi pelkäätte rintoja?" - Florence Pugh jyrähtää läpinäkyvän mekkonsa arvostelijoille

Lähteet: Metro, People

Kilpailut

Uusimmat