Kuva: AOP

Julkkikset reagoivat Sanna Marinin bilevideokohuun - 'Videolla näkyy riemua ja herkkyyttä'

18.08.2022 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Muun muassa Mikael Jungner ja Jethro Rostedt ovat ottaneet kantaa pääministerin juhlintakohuun.

Sosiaalisessa mediassa keskustellaan kiivaasti pääministeri Sanna Marinin (sd), 36, juhlintavideosta. Somessa lähti keskiviikkona leviämään videoita yksityisasunnolla tapahtuvasta juhlinnasta, jossa Marin oli osallisena. Instagramin tarinoissa jaetuilla videoilla pääministeri tanssii ja laulaa riehakkaissa tunnelmissa muun muassa yhdessä laulaja Alman, valokuvaaja Janita Aution, stylisti Vesa Silverin ja radiojuontaja Tinni Wikströmin kanssa.

Marin kommentoi kohua herättänyttä videota tiedotustilaisuudessa ja harmitteli sitä, että yksityiseksi tarkoitetut videot olivat päätyneet julkisuuteen. Marin kertoi juoneensa juhlissa alkoholia mutta painotti, ettei ole käyttänyt tai nähnyt juhlissa huumausaineita. Sosiaalisessa mediassa on spekuloitu, onko juhlissa käytetty laittomia päihteitä, sillä osa on kuullut videolla juhlijan huutavan "jauhojengi"-sanan.

Tapauksen kommentointi on ollut kiivasta esimerkiksi Twitterissä. Myös julkisuuden henkilöt ovat osallistuneet keskusteluun. Asiaa on kommentoinut muun muassa SDP:n entinen kansanedustaja Mikael Jungner.

”Aamun ajatus Sanna Marinin videosta. Videolla näkyy riemua, humalaista uhoa, herkkyyttä, heittäytymistä. Video oli henkilökohtainen, sitä ei tarkoitettu minulle. Videon katselu teki minusta tirkistelijän, vähän kuin olisi vahingossa lukenut jonkun toisen päiväkirjaa. Not cool”, Jungner kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa päivityksen täältä.

Myös liikemies Jethro Rostedt on harmitellut videoiden vuotamista. Hän suomii videon julkisuuteen levittämistä kovin sanoin.

”Nyt on vaihteeksi kauhisteltu pääministeri Marinin biletysvideota. Mua taas kauhistuttaa ja ällöttää se saatanan kusipää, joka videon on kuvannut ja nyt vielä levittää sitä. On siinä raukka kaveri. Näitä paskiaisia on nykyään melkein joka bileissä”, Rostedt kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa päivityksen täältä.

MTV Uutisten tietojen mukaan videomateriaali julkaistiin erään juhlissa olleen henkilön yksityisellä Instagram-tilillä, jolla on vain 92 seuraajaa. Ilmeisesti joku tilin seuraajista on ottanut julkaisuista videotallenteet ja jakanut ne eteenpäin.

Näyttelijä Riku Nieminen on viitannut kohuun jakamalla ”krebavideon” itsestään ”solidaarisuuden nimissä”.

Jos julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Myös muut ovat ottaneet vitsailevamman kannan twiiteissään. Yksi heistä on kokki Henri Alén.

”Marinin tanssivideosta ei muuta sanottavaa kun että Tanssii tähtien kanssa -tuottajat, linja kuumaksi”, Alén kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa päivityksen täältä.

Vitsin on heittänyt myös juontaja ja toimittaja Tuomas Enbuske.

”Sosiaalidemokraattisilla jatkoilla kaikki lähtevät samalta viivalta”, Enbuske lohkaisee.

Jos julkaisu ei näy, näet sen täältä.

Lue myös: MTV: Sanna Marin kommentoi bilevideokohua: "Tuntuu pahalta, että näin on käynyt"

Lähde: MTV Uutiset

Juttua muokattu 18.8. klo 14.40: Muutettu maininta jauhojengi-sanasta. Aiemmin kirjoitettiin, että videolla juhlijan kuullaan huutavan kyseisen sanan.

Kilpailut

Uusimmat