Kuva: AOP

Amber Heardin entinen yksityisetsivä ei kyennyt löytämään törkyä Johnny Deppistä - puolustaa silti Aquaman-tähteä

14.08.2022 15:45 - Riia Frost

Yksityisetsivä kokee, että olisi tärkeää tuoda Amber Heardistä myös inhimillinen puoli esille.

Kiivas oikeustaistelu näyttelijöiden Amber Heardin, 36, ja Johnny Deppin, 59, välillä päättyi jo yli kaksi kuukautta sitten. Siitä huolimatta kyseisestä oikeudenkäynnistä keskustellaan edelleen ristiriitaisesti sekä somessa että medioissa. Nyt Amber Heardin entinen yksityisetsivä Paul Barresi haluaa tuoda uutta näkökulmaa kyseiseen keskusteluun Law & Crimes -julkaisun videohaastattelussa.

Vuonna 2019, eli ennen ex-avioparin oikeudenkäyntiä, Heard ja hänen lakitiiminsä olivat palkanneet Barresin yksityisetsiväkseen. Barresin tehtävänä oli etsiä niin sanotusti törkytietoa Heardin ex-aviomiehestä. Lisäksi Barresi oli määrätty etsimään ihmisiä Deppin ystävä- ja lähipiiristä, jotka osaisivat kertoa näyttelijästä ikäviä asioita.

Barres paljastaa, että laajoista etsinnöistään huolimatta hän ei kyennyt löytämään yhtäkään ihmistä, joka puhuisi Deppistä halveksuvasti. Apuun kutsuttiin jopa kansainvälisiä yksityisetsiviä, jotka myös epäonnistuivat tehtävässään. Barresi uskoo epäonnistuneensa muun muassa siksi, että moni näyttelijä halusi työskennellä jatkossakin Deppin kanssa, eivätkä he tästä syystä halunneet puhua pahaa hänestä.

- Vaikka en kyennyt löytämään ihmisiä kertomaan minulle, että ”hän on paha ihminen”, emme silti tiedä, mitä ihmiset tekevät suljettujen ovien takana, Barresi korostaa.

Amber Heard ja Johnny Depp. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Barresi kertoo, että koska hän ja muut yksityisetsivät epäonnistuivat tehtävässään, Heard antoi kaikille heille potkut sekä sen aikaiselle asianajajatiimilleen. Barresi haluaa korostaa, ettei hän ole sen jälkeen tai sitä ennen työskennellyt Deppille tai saanut häneltä minkäänlaisia lahjuksia.

Yksityisetsivä puolustaa entistä pomoaan

Tutkimustensa aikana Barresi sanoo huomanneensa Deppistä, että hän on ihmistyyppinä sellainen, joka antaa jatkuvasti itsestään paljon muille. Depp oli esimerkiksi maksanut joidenkin ystäviensä laskuja ja lähettänyt heille lahjoja. Barresi uskookin, että siksi Heard näki oikeutettuna sen, että hän voisi käyttää sen aikaista aviomiestään taloudellisesti hyväkseen.

- Johnny vain antaa muille jatkuvasti asioita. Amber Heard oli hänen vaimonsa ja ehkä hän käytti aviomiestään hyväkseen, kuten me kaikki teemme joillekin ihmisille jossain elämänvaiheessamme. Jos henkilö antaa muille jatkuvasti itsestään jotakin, joku saattaa ajatella, että ”hän varmasti pitää siitä, joten annan hänen tehdä asioita myös minulle”, Barresi pohtii.

- Eli tästä näkökulmasta Amberiä ei voi pelkästään syyttää Johnnyn hyväksikäyttämisestä. Ehkä hän meni liian pitkälle, mutta Johnny antoi sen kaiken tapahtua, Barresi lisää.

Etsintöjensä aikana Barresi onnistui löytämään ihmisiä, joilla oli paljon positiivista sanottavaa myös Heardistä. Barresi sanookin tuntevansa empatiaa Heardiä kohtaan, josta hän on kuullut paljon hyviä puolia, ja joka on Deppin lailla kokenut rankan lapsuuden. Siksi Barresi kokee, että olisi tärkeää tuoda Heardistä myös inhimillinen puoli esille.

- Ihmiset haluavat ainoastaan kuulla tunnustuksia tilanteen toisen osapuolen puutteista ennemmin kuin merkittävistä saavutuksista. Se on surullista, mutta sellainen meidän yhteiskuntamme on. Kai minusta on tullut vuosien aikana kyyninen, mutta olen myös realistinen, Barresi toteaa.

- Luulen, että maailmanlaajuisesti ihmiset kuitenkin arvostavat totuutta, pitivät he siitä tai eivät, Barresi lisää.

Barresin koko haastattelun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Alastonkuvat ja erektiohäiriö - kummalliset todisteet ja väitteet jäivät pois Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeuskiistasta

Lue myös: Johnny Depp yrittää kumota saamansa tuomion - vastaisku Amber Heardin valitukselle

Lähteet: Law & Crimes

Kilpailut

Uusimmat