Kuva: AOP

Kovia kokenut Demi Lovato lapsitähteydestä: 'Heidän pitäisi antaa kasvaa rauhassa'

21.08.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lovato toivoo, että lapsien pitäisi antaa kasvaa rauhassa. Hän itse ei koskaan löytänyt identiteettiä lapsitähteyden vuoksi.

Kovia kokenut Demi Lovato, 30, kertoo tuoreessa Apple Music 1 -julkaisun haastattelussa, että voi nykyään paremmin ja on löytänyt elämälleen suunnan. Samalla supertähti pohtii sitä, kuinka lapsitähdille pitäisi olla armollisia. Lovato itsekin astui julkisuuden valokeilaan jo teini-ikäisenä, kun hän toimi näyttelijänä.

- Teini-ikäisenä ihmiset, jotka eivät ole valokeilassa, edelleen etsivät itseään. He käyvät juhlissa ja tekevät virheitä.

Lovato toivookin, että lapsien pitäisi antaa kasvaa rauhassa, ja sanoo, että hän itse ei koskaan löytänyt identiteettiä lapsitähteyden vuoksi.

Lovato kertoi viime vuonna dokumenttisarjassaan Dancing with the Devil yksityiskohtaisesti päihderiippuvuuden aiheuttamista vaaroista ja mutkikkaasta toipumisprosessistaan. Heinäkuussa 2018 Lovato otti yliannostuksen ja kävi lähellä kuolemaa. Lovato oli ollut ennen retkahtamistaan raittiina noin kuuden vuoden ajan. Voit lukea lisää täältä.

Lovaton uusi albumi Holy Fvck on nyt julkaistu.

Lue myös: Demi Lovatolla uusi puoliso - tapailee muusikkoa

Lue myös: Piikittelikö Demi Lovato eksäänsä? Jäätävä kommentti hämmensi fanit

Lue myös: Yliannostuksen ottaneen Demi Lovaton avustajan soittama hätäpuhelu hätkähdyttää uutuusdokkarissa

Lähde: Et Online

Kilpailut

Uusimmat