Kuva: AOP

Ben Affleckin ja Jennifer Lopezin hääjuhlille ikävä käänne - Affleckin äiti joutui sairaalaan

22.08.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän äiti joutui sairaalahoitoon vain päivä ennen pariskunnan hääjuhlia.

Hollywoodin tähtipari Jennifer Lopez, 53, ja Ben Affleck, 50, viettivät viime viikonloppuna hääjuhliaan Georgian Riceborossa. Juhlien ylle leijui kuitenkin synkkä varjo, kun Affleckin äiti, Christopher Anne Boldt, kiidätettiin ambulanssilla sairaalahoitoon perjantaina 19. elokuuta.

Boldtin kerrotaan kaatuneen laiturilla ja loukanneen jalkansa onnettomuudessa. Affleckin kerrotaan löytäneen äitinsä onnettomuuden jälkeen ja soittaneen apua.

Lopez ja Affleck nähtiin sairaalan pihamaalla Daily Mail -julkaisulle toimitetuissa kuvissa. Kuvat ovat nähtävissä täällä. Kuvissa Affleckin äitiä siirretään pyörätuolilla saamaan hoitoa. Julkaisun saamien tietojen mukaan Boldtin vammat eivät olleet vakavia.

Lopez ja Affleck ovat seurustelleet ensimmäisen kerran vuosina 2002-2004, mutta suhde päättyi eroon ennen hääjuhlia. Kaksikko löysi toisensa uudelleen huhtikuussa 2021 ja he kihlautuivat toistamiseen keväällä 2022. Pariskunta meni naimisiin Las Vegasisssa heinäkuun 16. päivä, ja hääjuhlia vietettiin näyttävästi elokuun 20. päivä.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat menneet naimiisiin - Lopez otti puolisonsa sukunimen

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck aikovat pitää suuret hääjuhlat - juhlat pidetään pian

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck viettävät häitä tulevana viikonloppuna - juhlat Affleckin kartanossa

Lähteet: Entertainment Tonight, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat