BB-Einari ystävänsä Totuuden hetki -paljastuksista: 'Voi vaikuttaa sukulaissuhteisiin!'

09.10.2009 15:02 -

Vuoden 2007 Big Brotherista tuttu Einari Rautio kannustaa ystäväänsä Markoa Totuuden hetki -televisiosarjassa.

Totuuden hetki on hätkähdyttänyt jakso toisensa jälkeen, kun kilpailijat ovat tehneet paljastuksia himoitessaan muhkeaa rahapalkintoa. Tiettävästi kaksi kilpailijaa on menettänyt työpaikkansa ohjelmassa esiintymiseensä jälkeen.

Einari nähdään kannustamassa ystäväänsä tänään perjantaina klo 21 MTV3:lla esitettävässä ohjelmassa. Raution mukaan ohjelmassa esitettiin jälleen hyvin henkilökohtaisia kysymyksiä.

- Toki tiesin jo kaikki, eikä mikään tullut yllätyksenä. Kyllä siellä joillekin tuli yllätyksiä. Reaktiot olivat hyviä ja huonoja, kaikenlaisia, Einari kertoo.

Einari paljastaa, ettei ole aivan varma Markon tulevaisuudesta, varsinkaan yksityiselämän saralla. Ohjelmassa esitetyt paljastukset voivat olla olla omiaan tuhoamaan ihmisten välejä.

- Kyllä se voi vaikuttaa sukulaissuhteisiin. En tiedä, vaikuttaako niinkään työelämään tai ystävyyssuhteisiin. Saattaa se tietenkin niihinkin vaikuttaa, Einari arvelee.

MTV3:lla pyörineessä ohjelman trailerissa juontaja Ilari Johansson kysyy Markolta, onko hän koskaan haaveillut olevansa nainen. Marko näyttää vaivaantuneelta, ja Einari puolestaan kyyristyy eteen päin ja pitelee käsillään päätänsä.

Kilpailut

Uusimmat