Kuva: AOP

Kuvat Jennifer Lopezin henkeäsalpaavista hääpuvuista julki - katso huippusuunnittelijan luomukset

24.08.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jennifer Lopezin hääpuvut ovat muotitalo Ralph Laurenin käsialaa.

Ensimmäiset kuvat artisti Jennifer Lopezin, 53, hääpuvuista on julkaistu. Artisti vietti hääjuhliaan viime viikonloppuna puolisonsa, näyttelijä Ben Affleckin, 50, kanssa.

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Lopez pukeutui häidensä aikana kolmeen eri muotitalo Ralph Laurenin suunnittelemaan asuun. Muotilehti Voguen mukaan Ralph Lauren on ollut Lopezin luottosuunnittelija jo vuosien ajan.

Ensimmäinen artistin kolmesta asusta oli korkeakauluksinen puku, jonka valmistamiseen on käytetty 500 metriä kangasta. Helman röyhelöt on kiinnitetty käsityönä. Myös mekon hihat ovat röyhelöiset. Kokonaisuuden kruunasi pitkä huntu.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toinen Lopezin asuista vaati 30 artesaanin työpanoksen, jotta asun lukemattomat helmet ja Swarowskin kristallit saatiin kirjailtua asuun.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kolmas asu oli puolestaan merenneitomallinen hääpuku, jonka avoun kaula-aukko ja selkämys oli koristeltu Swarowskin kristalleilla.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Affleck oli pukeutunut Ralph Laurenin suunnittelemaan pukuun, joka koostui valkoisesta takista ja mustista housuista. Voguen mukaan myös pariskunnan kaikki viisi lasta oli pukeutunut Ralph Laurenin asuihin.

Pariskunta vietti hääjuhlia Affleckin omistamassa kartanossa Georgiassa lauantaina 20. elokuuta. Pariskunta meni naimisiin Las Vegasissa heinäkuun 16. päivä.

Pariskunnalla on takanaan pitkä historia. Ensimmäisen kerran kaksikko kihlautui vuonna 2002, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2004. Rakkaus roihahti kuitenkin uudelleen kaksi vuosikymmentä myöhemmin, sillä helmikuussa 2021 suhde lämpeni jälleen romanssiksi ja he uudelleen huhtikuussa 2022.

Avioliitto on Lopezin neljäs. Lopez oli naimisissa näyttelijä Ojani Noan kanssa vuosina 1997-1998. Tämän jälkeen laulaja avioitui vuonna 2001 näyttelijä Cris Juddin kanssa, mutta liitto päättyi kaksi vuotta myöhemmin. Vuosina 2004-2014 Lopez oli naimisissa näyttelijä Marc Anthonyn kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksoset Max ja Emme.

Affleck on ollut aiemmin naimisissa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa ja heillä on liitostaan kolme yhteistä lasta: Violet, Seraphina ja Samuel.

Lue myös: Kaikki Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin hääjuhlista - huippusuunnittelijan hääpuku ja valkoinen teema

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat menneet naimiisiin - Lopez otti puolisonsa sukunimen

Lue myös: Jennifer Lopez ja Ben Affleck viettävät häitä tulevana viikonloppuna - juhlat Affleckin kartanossa

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat