Kuva: AOP

Nyt se on varmaa: Sylvester Stallone ja Jennifer Flavin eroavat

25.08.2022 09:00 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Jennifer Flavin pyytää perheelleen yksityisyyttä avioeron keskellä.

- Surukseni ilmoitan, että 25 vuoden avioliiton jälkeen olen jättänyt erohakemuksen aviomiehestäni Sylvester Stallonesta, 76.

Näin kertoo yrittäjä Jennifer Flavin, 54, yksinoikeudella People-julkaisussa. Avioparilla tuli 25 vuotta avioliittoa täyteen viime toukokuussa. Flavin ei lausunnossaan avaa, mitkä syyt johtivat avioparin eroon, mutta hän sanoo muistelevansa heidän suhdettaan lämmöllä.

- Vaikka emme ole enää kauaa naimisissa, tulen aina vaalimaan yli 30 vuoden parisuhdettamme, jonka jaoimme toistemme kanssa. Lisäksi tiedän, että olemme molemmat sitoutuneita kauniisiin tyttäriimme, Flavin jatkaa.

- Pyydän perheellemme yksityisyyttä, kun etenemme rauhassa eteenpäin, Flavin lisää.

Yhtenä eron syynä on epäilty, että Stallonen hankittua perheeseen rottweilerin, pariskunnalla olisi syntynyt erimielisyyksiä koirasta, mikä taas mahdollisesti johti suurempiin riitoihin. Stallone kuitenkin sanoo TMZ-julkaisussa, ettei ero johtunut moisista vähäpätöisitä väitteistä.

- Menimme vain eri suuntiin. Kunnioitan Jenniferiä suuresti ja tulen aina rakastamaan häntä. Hän on upea nainen ja ystävällisin henkilö, jonka olen ikinä tavannut, Stallone korostaa. 

Flavinin lailla Stallone ei avaa enempää syitä pariskunnan eroon. Useiden eri lähteiden mukaan Flavin jätti erohakemuksen viime perjantaina 19. elokuuta. Noin yhdeksän päivää ennen erohakemuksen jättämistä Flavin oli julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kolmen tyttärensä kanssa.

”Nämä tytöt ovat minun prioriteettini ja millään muulla ei ole merkitystä. Me neljä ikuisesti”, Flavin kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Pariskunnan eroa ei osattu epäillä ennen kuin Stallone peitti tatuoinnin Flavinin kasvoista edesmenneen koiransa Butkusin naamasta. Tuolloin Stallonen tiedottaja Michelle Bega oikaisi ihmisten eroepäilyksiä selittämällä, miksi näyttelijä oikeasti otti peitetatuoinnin.

- Herra Stallone aikoi korjata tatuointinsa hänen vaimostaan Jenniferistä, mutta tulokset eivät olleet kovin miellyttäviä ja niistä tuli valitettavasti korjaamattomia. Tämän seurauksena hänen täytyi peittää alkuperäinen kuva uudella tatuoinnilla, jossa on hänen koiransa Butkus, Bega sanoi.

Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, jotka ovat Sistine, 24, Sophia Rose, 25, ja Scarlet Rose, 20. Lisäksi Stallonella on kaksi muuta lasta: Seargeoh, 43, ja Sage, joka menehtyi vuonna 2012 sydänsairauteen ollessaan vasta 36-vuotias.

Flavia Stallone pyytää yksityisyyttä perheelleen avioparin eron keskellä. Kuvassa Stallonen perhe vasemmalta oikealle: Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Jennifer Flavin, Sophia Rose Stallone ja Scarlet Rose Stallone. (kuva: AOP)

Lue myös: Erospekulaatiot käynnistyivät - Sylvester Stallone peitti tatuoinnin vaimonsa kasvoista

Lue myös: Mitä käy Rocky-tähtien ystävyydelle? Dolph Lundgren vastaa Sylvester Stallonen reaktioon spin-offista

Lähteet: PeoplePeople Usa TodayDaily Mail

Kilpailut

Uusimmat