Kuva: AOP

Erospekulaatiot käynnistyivät - Sylvester Stallone peitti tatuoinnin vaimonsa kasvoista

24.08.2022 16:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Sylvester Stallonen uusi tatuointi on kunnianosoitus karvaiselle Rocky-elokuvan hahmolle.

Somessa ja medioissa on käynnissä suuri spekulointi siitä, ovatko näyttelijä Sylvester Stallone, 76, ja yrittäjä Jennifer Flavin, 54, eronneet. Kohu alkoi, kun Stallone otti tatuoinnin koirastaan Butkusista, joka esiintyi myös parissa Rocky-elokuvassa, muistoksi edesmenneestä ystävästään. Kyseinen tatuointi tuli Stallonen oikeaan olkapäähän ja peitti aikaisemman, jossa oli Flavinin kasvot.

Stallone on jo pitkään ilmaissut Intagram-julkaisuissaan kaipaavansa karvaista ystäväänsä, joka menehtyi vuonna 1981 sydänkohtaukseen.

”Valitettavasti se on menetys, joka ei oikeastaan koskaan katoa. Joten joka päivä tulisi vaalia heidän aitoa rakkauttaan, kun se on vielä täällä”, Stallone kirjoittaa viikon vanhassa julkaisussaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Sekä Stallone että hänen tatuoijansa ovat jakaneet kuvan uudesta tatuoinnista Instagram-tileillään, mutta molemmat julkaisut poistettiin, kun fanit kummastelivat, miksi Flavinin kasvot oli peitetty bullmastiffin naamalla.

Fanien epäilyksiä herätti muun muassa se, että Stallone otti peitetatuointinsa heti sen jälkeen, kun Flavin jakoi Instagram-julkaisun, jossa hän poseeraa kolmen tyttärensä kanssa erikoisella kuvatekstillä.

”Nämä tytöt ovat minun prioriteettini ja millään muulla ei ole merkitystä. Me neljä ikuisesti”, Flavin kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Stallonen tiedottaja Michelle Bega oikaisee spekulointihuhut vääriksi ja kertoo Daily Mail -julkaisussa, miksi tähti oikeasti päätyi peittämään vaimonsa kasvot.

- Herra Stallone aikoi korjata tatuointinsa hänen vaimostaan Jenniferistä, mutta tulokset eivät olleet kovin miellyttäviä ja niistä tuli valitettavasti korjaamattomia, Bega kertoo.

- Tämän seurauksena hänen täytyi peittää alkuperäinen kuva uudella tatuoinnilla, jossa on hänen koiransa Butkusista, Bega lisää.

Aviopari juhli 25:ttä vuosipäiväänsä viime toukokuussa. Flavin ei ole seurannut aviomiehensä sometilejä koko heidän avioliittonsa aikana, eikä ole toistaiseksi paljastanut syytä päätökselleen. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, jotka ovat Sistine, 24, Sophia Rose, 25, ja Scarlet Rose, 20. Lisäksi Stallonella on kaksi muuta lasta: Seargeoh, 43, ja Sage, joka menehtyi vuonna 2012 sydänsairauteen ollessaan vasta 36-vuotias.

Kuvassa Stallonen perhe vasemmalta oikealle: Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Jennifer Flavin, Sophia Rose Stallone ja Scarlet Rose Stallone. (kuva: AOP)

Juttu päivitetty 25. elokuuta 2022. kello 8:19

Lue myös: Mitä käy Rocky-tähtien ystävyydelle? Dolph Lundgren vastaa Sylvester Stallonen reaktioon spin-offista

Lue myös: Sylvester Stallone ärähtää Rocky-spin-offin ohjaajalle somessa - "Palauttakaa oikeuteni, verenimijät"

Lähteet: People, Daily Mail, Express UK

Kilpailut

Uusimmat