Kuva: AOP

Olivia Wilde muistelee hetkeä, kun hänelle tuotiin huoltajuuspaperit lavalle: 'Tilanteen uhrit olivat lapseni'

25.08.2022 22:15 - Riia Frost

Olivia Wilde uskoo, että teko oli ennalta suunniteltu.

Uutisoimme viime huhtikuussa, kuinka näyttelijä Olivia Wildelle, 38, tuotiin lavalle kirjekuori kesken Don’t Worry Darling -elokuvan esittelyn. Näyttelijä avasi kirjekuoren ja vilkaisi nopeasti dokumentin sisällön, jonka jälkeen hän jatkoi esitystään CinemaCon-tapahtumassa. Kyseinen dokumentti sisälsi Wilden ex-aviomiehen Jason Sudeikisin, 46, tekemät huoltajuuspaperit. Tuolloin Sudeikisin läheiset lähteet väittivät, ettei ex-mies ollut tietoinen kirjelähetyksen ajankohdasta. 

Nyt Wilde kommentoi asiaa Variety-julkaisun haastattelussa.

- Vihaan sitä, että tämä ilkeys häiritsi niin monen ihmisen tekemää työtä ja elokuvastudiota, joita olin siellä esittelemässä. Oli todella julmaa yrittää sabotoida minua, mutta minulla oli työ tehtävänä eikä minua häiritä helposti, Wilde sanoo.

- Mutta valitettavasti minulle teko ei tullut kovinkaan yllätyksenä. Tarkoitan, että siinä oli syy, miksi lähdin siitä parisuhteesta, Wilde lisää.

Wilde itse uskoo, että kyseinen tilanne oli ennalta suunniteltu, koska tavallisesti henkilön olisi pitänyt tehdä Covid-testi päiviä etukäteen sekä päästä tarkkojen turvatarkastusten läpi. Kirjekuori onnistui kuitenkin päätymään Wilden käsiin kesken esityksen ilman minkäänlaisia turvatarkastuksia.

- Muissa työpaikoissa tilanne olisi nähty hyökkäyksenä. Se oli todella masentavaa. Sitä ei olisi saanut tapahtua. Tapahtui suuri tietoturvaloukkaus, mikä on todella pelottavaa, Wilde toteaa.

Wilde on kuitenkin sitä mieltä, että ainoat CinemaCon-tapahtumista kärsineet ovat hänen lapsensa.

- Heidän täytyi nähdä se, vaikka heidän ei olisi pitänyt ikinä tietää, että niin tapahtui. Minulle se oli kauhistuttavaa, mutta tilanteen uhrit olivat 8- ja 5-vuotiaat lapseni ja se on surullista, Wilde sanoo.

- Minä päätin ryhtyä näyttelijäksi ja kävelin vapaaehtoisesti parrasvaloihin, mutta lapseni eivät ole sitä pyytäneet. On siis erittäin kivuliasta, että lapseni vedettiin tähän mukaan, Wilde lisää.

Wilde haluaa myös muistuttaa, että heillä on Sudeikisin kanssa yhteishuoltajuus ja heidän lapsensa ovat hänen luonaan joka toinen viikko. Sudeikis ei ole toistaiseksi kommentoinut tapahtunutta.

Nykyään Wilde seurustelee muusikko Harry Stylesin kanssa, joka esiintyy myös Don’t You Worry Darling -elokuvassa. Wilde vahvisti viime vuoden joulukuussa tapailevansa pop-tähteä, kun hän palkkasi Stylesin elokuvaansa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Olivia Wilden esitys keskeytettiin – ex-miehen tekemät huoltajuuspaperit tuotiin lavalle

Lue myös: Harry Stylesin kanssa seurusteleva Olivia Wilde: "Olen onnellisempi kuin koskaan"

Lähteet: BBC, Variety

Kilpailut

Uusimmat