Kuva: AOP

Britney Spears katosi Instagramista ja aktivoitui Twitterissä - 'Tänään valitsen olla onnellinen'

30.08.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-tähti on poistanut Instagram-tilinsä aiemminkin

Pop-tähti Britney Spears, 40, on poistanut jälleen Instagram-tilinsä. Sen sijaan artisti näyttäisi aktivoituneen Twitterissä.

Spears on jakanut viime päivinä aktiivisesti niin kuva- kuin tekstijulkaisuja sosiaalisen median alustalla, jota hän on päivittänyt viimeksi tammikuussa ennen elokuun 25. päivää.

"Olen oppinut, että jokainen päivä on mahdollisuus yrittää uudestaan olla parempi ihminen ja tehdä sellaisia asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Kyllä, tänään valitsen olla onnellinen", Spears kirjoittaa.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viihdesivusto Page Six:n mukaan tämä on neljäs kerta, kun pop-tähti poisti Instagram-tilinsä. Aiemmin pop-tähti on kuitenkin palannut sosiaaliseen mediaan vain päivien päästä tilin poistamisesta.

Viimeksi pop-tähti poisti tilinsä syyskuussa 2021, jolloin hän kertoi tarvitsevansa taukoa sosiaalisesta mediasta. Hän myös ilmoitti 25. huhtikuuta pitävänsä taukoa sosiaalisesta mediasta, mutta aktivoitui jälleen kuvapalvelussa 4. toukokuuta.

Spears julkaisi hiljattain Youtubessa 20 minuutin mittaisen videon, jolla hän kertoo kokemuksistaan holhouksen alaisena. Video ehti olla nähtävillä vain hetken aikaa, ennen kuin se katosi videopalvelusta.

Spears oli 13 vuoden ajan isänsä holhouksen alaisena, mutta holhous päättyi kesäkuussa 2021.

Lue myös: Britney Spears julkaisi tarinansa Youtubessa - julkaisu ehti olla nähtävillä vain vähän aikaa

Lue myös: Britney Spears julkaisi keskenmenonsa jälkeen videon, joka huolestutti fanit: "Luulin, että hän suree"

Lue myös: Britney Spears rikkoi sometaukonsa, fanit ihastuivat julkaisuun - "Olet uskomaton"

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat