Kuva: All Over Press

Britney Spears rikkoi sometaukonsa, fanit ihastuivat julkaisuun - "Olet uskomaton"

05.05.2022 14:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Suurin osa Spearsin faneista ihastui idolinsa runoon ja kannustaa Spearsia jopa kirjoittamaan jatkossa omat kappaleensa.

Pop-tähti Britney Spears, 40, ilmoitti 25. huhtikuuta pitävänsä tauon somestaan paljastamatta varsinaista syytä päätökselleen. Somehiljaisuus lopulta päättyi 4. toukokuuta, kun laulaja julkaisi Instagram-tilillään kolme eri postausta, joista vain viimeisimmässä on kuvateksti.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy taideteos edesmenneestä näyttelijästä Audrey Hepburnista ja toisessa on kuva nuoresta Spearsistä. Kolmas julkaisu herätti Spearsin seuraajissa kiinnostusta, sillä laulaja julkaisi itsekirjoittamansa runon.

”Kirjoitin ennen jatkuvasti! Niin tyhmää, että muistan, mutta minulla oli kirjoitettuna 133 sivua, joista suurin osa oli runoja. Olin kirjoittanut ne poikani 5:en luokan sidekirjaan, jonka hän oli antanut minulle”, Spears aloittaa.

Spears muistelee julkaisussaan, miten hän halusi tehdä runoistaan kirjan, mutta pohti sen saattavan olla hieman liian henkilökohtainen. Laulaja kuitenkin jatkoi kirjoittamista ja toteaa runojen olleen siihen mennessä parhain työ, mitä hän on ikinä tehnyt.

”Sitten menin kiertueelle, ja kun palasin, se kaikki oli poissa. Monet varmasti tulevat sanomaan, että hän vain uhriutuu, mutta sanon vain rehellisesti, miten asiat ovat. Kyllä, se oli minulle aika alhaista ja olin vihainen, joten lopetin kirjoittamisen hyvin pitkäksi aikaa”, Spears kertoo.

”Olen varmasti huono (kirjoittamisessa), mutta nautin siitä”, Spears lisää. 

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Fanit ihastuivat

Osa Spearsin Instagram-seuraajista kirjoittaa julkaisun kommenttikentässä olevansa edelleen sitä mieltä, että laulajan avautuminen somessa on surullista luettavaa ja kamalaa katsottavaa. Suurin osa Spearsin faneista kuitenkin ihastui idolinsa runoon ja kannustaa Spearsia jopa kirjoittamaan jatkossa omat kappaleensa.

”Jatka kirjoittamista, kuningatar! Olet uskomaton”, yksi kannustaa.

”Sinun pitäisi kirjoittaa omat biisisi”, toinen vihjaa.

”’Olen varmasti huono’, etkä ole. Me kaikki luulemme, että olemme. Kirjoituksesi on niin kaunista, koska se ilmaisee sitä, kuka olet”, kolmas toteaa.

”Ole kiltti ja julkaise runosi”, neljäs pyytää.

Spears ei ole toistaiseksi vastannut faniensa toiveisiin tai sanonut, tuleeko hän jatkossa kirjoittamaan kappaleensa itse.

(kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spears syyttää isäänsä seksielämänsä pilaamisesta - "Hän sai minut tuntemaan itseni rumaksi"

Lue myös: Britney Spears jatkaa somettamista, vaikka juuri vannoi pitävänsä tauon - "Unohdin julkaista tämän"

Uusimmat