Kuva: AOP / EPA-EFE

Alec Baldwin suunnittelee palaavansa sittenkin näyttelijäntyöhönsä - Broadwayn sanotaan palkanneen tähden

31.08.2022 16:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Alec Baldwinin läheinen lähde kertoo, että näyttelijä on saanut viimeinkin töitä.

Alec Baldwin, 64, on sanonut aikaisemmin harkinneensa uransa lopettamista, koska on huolissaan omasta turvallisuudestaan. Baldwin kokee hänen turvallisuutensa heikentyneen sen jälkeen, kun Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtui kuolemaan johtanut ampuma-aseonnettomuus. 

Baldwin vaikuttaa muuttaneen mielensä uransa suhteen, sillä hänen läheinen lähteensä kertoo New York Post -julkaisulle, että näyttelijä tullaan näkemään pian estradilla. Lähteen mukaan Baldwin tulee tähdittämään Broadwayn uutta Art-näytelmää, jonka ohjaajana toimii Tony-palkittu Matthew Warchus. Kyseessä on taidemaailman komedianäytelmä, joka sijoittuu Pariisin maisemiin.

Esityksen on tarkoitus saada ensi-iltansa keväällä 2023 Shubertin teatterissa New Yorkissa. Baldwinin lisäksi näytelmää tähdittävät muun muassa Tony Shalhoub ja John Leguizamo. Broadway on siis valinnut projektiinsa ohjaajan, näyttelijät ja teatterin, mutta tuotannosta puuttuu enää tuottaja. Sanotaan, että näytelmätuotannon kokoonpannut Creative Artists Agency etsisi tällä hetkellä New Yorkista tuottajia projektiinsa.

Näyttelijät, Warchus, CAA tai Baldwin eivät ole toistaiseksi kommentoineet näytelmää lainkaan. Mikäli lähteen tiedot pitävät paikkansa, työ olisi Baldwinille ensimmäinen Rust-elokuvan kuvauksien onnettomuuden jälkeen. Baldwin on myöntänyt menettäneensä kyseisen onnettomuuden seurauksena viisi työtä, ja että hänellä on edelleen vaikeuksia saada rooleja. Baldwin on edelleen poliisitutkintojen keskellä liittyen ampuma-aseonnettomuuteen, joka johti kuvaaja Halyna Hutchinsin kuolemaan.

Alec Baldwin on mahdollisesti saanut töitä Broadwaylta. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Alec Baldwinin mukaan aseen voi laukaista vetämättä liipaisimesta - 'Tuttua lännenelokuvista'

Lue myös: FBI-raportti: Alec Baldwinin oli vedettävä liipaisimesta kuolemaan johtaneessa onnettomuudessa

Lähteet: New York Post, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat