Kuva: AOP

Alec Baldwin huolissaan turvallisuudestaan - harkitsi alalta vetäytymistä

22.08.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän mukaan Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtunut onnettomuus innoitti esimerkiksi Donal Trumpin kannattajat ilakoimaan aiheella.

Näyttelijä Alec Baldwin, 64, kertoo uutistoimisto CNN:n haastattelussa harkinneensa uransa lopettamista Rust-elokuvan kuvauksissa kuolemaan johtaneen ampuma-aseonnettomuuden jälkeen. Hän kertoo myös olleensa huolissaan omasta turvallisuudestaan, sillä oli huolissaan entisen presidentti Donald Trumpin kannattajista.

Baldwin kertoo haastattelussa menettäneensä lokakuussa 2021 tapahtuneen onnettomuuden seurauksena viisi työtä. Hän kertoo saaneensa hiljattain puhelun, jossa ilmoitettiin, ettei hänen haluttu enää tekevän roolisuoritusta tapauksen takia.

- Sain potkut toisesta työstäni eilen, Baldwin toteaa.

- Olen puhunut näiden ihmisten kanssa kuukausia ja nyt he sanoivat, etteivät halua minua elokuvaan tämän vuoksi, hän jatkaa.

Näyttelijän mukaan hänen stressinsä tapauksen vuoksi paheni entisestään, kun presidentti Trump kommentoi uskovansa Baldwinin tappaneen tarkoituksella kuvaajana toimineen Halyna Hutchinsin. Hänen mukaansa Trumpin kannattajat ovat piinanneet näyttelijää.

- Ihmismassat hyökkäävät kimppuuni tietämättä tosiasioita, näyttelijä kommentoi.

Baldwin kertoi hiljattain The Chris Cuomo Project -podcastissa, että onnettomuus on ollut Trumpin kannattajille ilahduttavaa.

- Tämä ilahdutti niitä ihmisiä, jotka inhoavat minua poliittisesti, Baldwin pohtii.

- Trump esiintyi televisiossa ja sanoi, että hän luulee minun tehneen sen tarkoituksella. Netissä myytiin paitoja, joissa luki 'aseet eivät tapa ihmisiä, Alec Baldwin tappaa', näyttelijä muistelee onnettomuuden jälkipyykkiä.

Baldwin kuitenkin kiittelee vaimoaan Hilaria Baldwinia tuesta.

- Jos minulla ei olisi vaimoani, en tiedä missä olisin juuri nyt. Jos minulla ei olisi häntä, olisin jäänyt eläkkeelle ja vetäytynyt pois. Tiedäthän, myynyt kaiken omistamani ja hankkinut metsän keskeltä ei-mitään, Baldwin pohtii vaimonsa tuen merkitystä.

Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI:n hiljattain julkaiseman raportin mukaan aseen ei ollut mahdollista laueta ilman, että Baldwin olisi vetänyt liipaisimesta.

Baldwin on kieltänyt vetäneensä liipaisimesta. Hänen mukaansa ase oli lauennut itsestään.

Lue myös: FBI-raportti: Alec Baldwinin oli vedettävä liipaisimesta kuolemaan johtaneessa onnettomuudessa

Lue myös: Alec Baldwinin mukaan aseen voi laukaista vetämättä liipaisimesta - 'Tuttua lännenelokuvista'

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat