Kuva: MTV3

TTK:n voittanut Ernest Lawson aloitti sarjan juontajana - antaa vain yhden neuvon uusille kilpailijoille

05.09.2022 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ernest Lawson voitti viime kauden Tanssii tähtien kanssa -kilpailun.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uutena juontajana Mikko Leppilammen tilalla aloittava Ernest Lawson kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että huippusuositun ohjelman juontaminen tuntuu suuriin saappaisiin astumiselta. 

Voit kuunnella haastattelun alta tai Podplaysta.

- Ne ovat niin valtavan isot saappaat, että niitä ei kannata edes yrittää täyttää. Olen ajatellut ehkä enemmän sitä kautta, että koska musta ei ole uudeksi Mikko Leppilammeksi niin kuin ei kenestäkään ole, tuon tänne sivuun omat kengät. Ne eivät ole ehkä saappaat, ne ovat ehkä lenkkarit, joissa lukee Ernest Lawson, juontaja vitsailee.

Uuteen tehtävään astuminen ei ole kuitenkaan jännittänyt juontajaa lähimainkaan niin paljon kuin viime vuonna kilpailuun tanssijan roolissa osallistuminen.

- Jännittää huomattavasti vähemmän kuin tanssiessa. Tanssiminen oli asia, jota en koskaan ole tehnyt yleisön edessä. Se ei ole osaamisaluettani, Lawson muistelee.

Lawson paitsi kilpaili, myös voitti viime kauden. Hänellä ei kuitenkaan ole varsinaisia neuvoja kilpailussa pärjäämiseen. Paitsi yksi, mutta se ei liity voittamiseen.

- Kannattaa yrittää nauttia kaiken sen jännityksen keskellä näistä hetkistä, joita tämä ohjelma tarjoaa, koska vastaavaa ei tule koskaan. Ei ole mitään muuta formaattia, jossa aikuisena ihmisenä pääsee tällä tavalla Suomen parhaiden opettajien kanssa oppimaan uutta taitoa. Se on kultaakin kalliimpaa ja todella arvokasta, Lawson pohtii. 

Podplaysta voit kuunnella koko haastattelun, jossa Lawson kertoo myös, nähdäänkö häntä itseään tanssin pyörteissä tällä kaudella.

Tanssii tähtien kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. 

Lue myös: Ernest Lawson juontaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman - "Jos tämä on unta, älkää herättäkö"

Lue myös: MTV: Mikko Leppilampi paljastaa, millaisia tunteita hänellä heräsi viimeisen TTK-lähetyksen jälkeen

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat