Kuva: AOP

Uusi Taru sormusten herrasta -sarja rikkoi heti katsojaennätyksen

05.09.2022 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarja rikkoi Amazon Prime Videon katsojaennätyksen.

Odotettu Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarja käynnistyi Amazon Prime Video -palvelussa syyskuun 1. päivä. Nyt sarjan katsojamääristä on paljastettu mielenkiintoinen tieto.

Amazon Prime Video tiedottaa, että sarja tavoitti 25 miljoonaa katsojaa ensimmäisen vuorokauden aikana. Tämä on Prime Videon ennätys. Sarjasta julkaistiin kerralla kaksi ensimmäistä jaksoa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Prime Videon tiedotuksesta ei käy ilmi, millä mittarilla 25 miljoonan katsojan määrä on saatu, eli kuinka pitkään kyseinen joukko on katsonut sarjan alkua. Määrää on myös hankala verrata palvelun aiempiin hittisarjoihin, sillä Prime Video ei normaalisti jaa katsojamääriään julkisuuteen. Kyseessä on joka tapauksessa hyvä uutinen sarjalle, jonka kerrotaan olevan kaikkien aikojen kallein tv-sarja. Sarjasta on tehty viiden tuotantokauden sitoumus, ja tuotantokustannusten odotetaan paisuvan aina miljardiin dollariin asti.

J.R.R. Tolkienin tarinaan pohjautuva sarja sijoittuu aikaan tuhansia vuosia ennen Taru sormusten herrasta - ja Hobitti-kirjojen tapahtumia. Sarjassa eletään Keskimaan Toista Aikakautta ja siinä nähdään, miten Mahtisormukset luotiin.

Sarjan trailerin voit katsoa alta.

Lue myös: Taru sormusten herrasta -sarjan showrunner oikaisi toimittajaa - "Juuret ovat Tolkienin kirjoissa"

Lue myös: Taru sormusten herrasta -ohjaaja pohti jopa hypnoosia unohtaakseen elokuvat: "Vakavissani harkitsin"

Lähteet: Looper, IGN

Kilpailut

Uusimmat