Kuva: Hayle Le/Yellow Film & TV/Yle

Tänään tv:ssä: Rakastettu Aikuiset-hittisarja jatkuu tänään - uusi kausi on samalla sarjan viimeinen

12.09.2022 07:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Komediasarjaa tähdittävät Anna Airola ja Elias Salonen.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia sarjasta.

Aikuiset-komediasarja saa jatkoa tänään. Uusi kausi on hittisarjan maineeseen nousseen tv-ohjelman kolmas ja samalla viimeinen. Sarja sijoittuu Helsingin Kallioon, ja se kertoo parhaiden ystävysten Oonan ja Artun ystävyyssuhteesta ja heidän kommelluksistaan lapsuuden, teini-iän ja aikuisuuden epämääräisessä välimaastossa. Päärooleja sarjassa näyttelevät Anna Airola, 28, ja Elias Salonen, 28. Sarjassa nähdään myös muun muassa Joonas Nordman, Mikko Kauppila ja Miro Lopperi.

Kauden ensimmäisessä jaksossa Oona on päättänyt jättää liian tunteilun taakseen, ja ryhtyy loogiseksi ihmiseksi. Mikään ei kuitenkaan ikinä suju turhan yksinkertaisesti, ja kapuloita rattaisiin tuokin muun muassa Oonan ex-kumppani Pesso. Artusta sen sijaan tehdään menestyjähaastattelua HS Visioon. Luvassa on jälleen nokkelaa dialogia, tarkkoja havaintoja niin ihmisyydestä kuin Kallion miljööstäkin, sekä tietysti myös ihmissuhdekoukeroita ja hauskoja biisivalintoja. 

Tv-sarjan on käsikirjoittanut Anna Brotkin ja ohjannut Anna Dahlman. Sarja on suosionsa lisäksi moninkertaisesti palkittu. Sarja on palkittu muun muassa parhaan komediasarjan, parhaan käsikirjoituksen ja parhaan ohjauksen Kultaisilla Venloilla. Sarja tulee nähtäville Yle Areenaan.

Aikuiset
klo 22:01
Yle TV2

Lue myös: Suosikkisarja Aikuiset jatkuu uusin jaksoin syksyllä - uudeltakaan kaudelta ei käänteitä puutu

Lue myös: Oletko ikävöinyt supersuosittua Siskonpetiä? Näyttelijät tähdittävät pian uutta komediasarjaa

Lähde: Yle Areena

Kilpailut

Uusimmat