Kuva: AOP

Lumikki-elokuvassa näyttelevä Gal Gadot on innoissaan pahisroolistaan

14.09.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gal Gadot ja Rachel Zegler esittelivät vastikään elokuvaa D23-tapahtumassa.

Disneyn legendaarisesta Lumikki-animaatiosta on tulossa uusi live action -versio. Klassikkoelokuvan uudelleenfilmatisoinnissa Lumikin saappaisiin hyppää 21-vuotias Rachel Zegler.

Rachel Zegler. (kuva: AOP)

Elokuvaversiossa nähdään myös Hollywoodin supertähti, sillä muun muassa Wonder Woman- ja Red Notice -elokuvista tuttu Gal Gadot, 37, näyttelee leffassa. Gadot esittää pahaa kuningatarta.

- En voi puhua vielä elokuvasta, mutta voin sanoa, että olen innoissani, kun saan laittaa kuningattaren kruunun päähäni, Gadot kommentoi People-julkaisulle.

Gal Gadot. (kuva: All Over Press)

Zegler ja Gadot esittelivät elokuvaa D23-tapahtumassa 9. syyskuuta ja näyttivät myös maistiaisen, joka ei kuitenkaan päätynyt internetiin. Lyhyt video, jossa näyttelijät puhuvat lavalla yleisölle, on kuitenkin nähtävillä Twitterissä. Videolla muun muassa Zegler purskahtaa onnenkyyneliin.

Näet julkaisun alta tai tästä.

Disneyn Lumikki ja seitsemän kääpiötä -animaatio julkaistiin vuonna 1937 ja se perustuu löyhästi Grimmin veljesten satuun. Kyseessä on ensimmäinen Disneyn värillinen kokopitkä animaatioelokuva.

Disney on julkaissut viime vuosina useita elokuvaversioita animaatioistaan. Näitä ovat olleet muun muassa Leijonakuningas, Kaunotar ja Hirviö sekä Pinokkio.

Lue myös: Lumikin näyttelijä on valittu - katso kuka nousee ikonisen satuhahmon saappaisiin live action -elokuvassa

Lue myös: Disney vastaa Peter Dinklagen murskakritiikkiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä -uusintaversiosta

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat