Kuva: Nelonen / Saku Tiainen

Tänään tv:ssä: Haluatko miljonääriksi -kilpailijalla tiukka valmistautuminen ohjelmaan - Antti Holma naurahtaa

17.09.2022 07:15 - Iiro Myllymäki

Kilpailua jatkaa edellisessä jaksossa aloittanut Ilpo Ratinen.

Illan Haluatko miljonääriksi -jaksossa kilpailua jatkaa edellisessä jaksossa aloittanut Ilpo Ratinen Helsingistä. 28-vuotias liikennesuunnittelun opiskelija käytti edellisessä jaksossa jo kaksi oljenkortta kolmen ensimmäisen kysymyksen aikana. Illan jakson ensimmäinen kysymys on 700 euron arvoinen.

Jo aikaisemmassa jaksossa Ratisen kumppani Valo kertoi yleisöstä käsin, että Ratinen on valmistautunut kilpailuun Excel-taulukoiden avulla. Tämä sai juontaja Antti Holman naureskelemaan. Nyt Holma pyytää lisätietoja siitä, millaisista Excel-taulukoista on kyse. Kysyessään aiheesta Holma naurahtaa jälleen. Käy ilmi, että valmistautuminen on ollut hyvinkin järjestelmällistä.

- Selasin läpi kaikki netistä löytyvät jaksot. Kirjasin ylös kysymykset ja aihepiirit ja että tiesinkö vastauksen. Näin yritin tunnistaa aihepiirejä, joita kannattaa erityisesti kerrata, Ratinen sanoo.

Jaksossa nähdään, kuinka pitkälle Excel-taulukoiden apu kilpailijan siivittää. Jäljellä on enää vain kysy yleisöltä -oljenkorsi, joten jännitys on taattu.

Haluatko miljonääriksi
klo 21.00
Nelonen

Lue myös: Haluatko miljonääriksi? jatkuu Antti Holman luotsaamana - heti avausjaksossa nähdään jännittävä tilanne

Lue myös: Antti Holma palaa televisioon: "Ne on isot saappaat, mihin täytyy nyt astua"

Kilpailut

Uusimmat