Kuva: Emmi Moilanen

Niko Saarinen tulistui ohjelman kuvauksissa - 'Helpommat kysymykset, tai muuten en itsestäni pelleä tee'

14.09.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

NRJ:n aamujuontaja kertoo olevansa hyvin kilpailuviettinen, mikä on aiheuttanut menneisyydessä kiperiä tilanteita.

NRJ:n aamujuontajana toimiva Niko Saarinen, on tosi-tv- ja visailuohjelmissa marinoitunut konkari, joka jakaa tämän tästä tarinoita menneisyydestään NRJ:n aamulähetyksessä yhdessä juontajaparinsa Julianna Jokelan kanssa.

Saarinen paljasti tiistaina 14. syyskuuta aamulähetyksessä olevansa varsin kilpailuhenkinen, eikä hän suhtaudu kilpailutilanteisiin rennon huolettomasti. Saarinen muisteli osallistumistaan taannoiseen Tuulitunneli-ohjelmaan, jossa eräänä tehtävänä oli pelata suosittua sanaselityspeli Aliasta.

- Olin taannoin Tuulitunneli-ohjelmassa, jota juonsi Aki Linnanahde. Siellä pelattiin Aliasta, Saarinen pohjustaa lähetyksessä.

- Suutuin niin paljon, että siellä piti kamerat stopata, kun haukuin tuotannon korvanapin kautta, että 'nyt te lehmät olette laittaneet mulle liian vaikeita kysymyksiä', Saarinen tunnustaa.

Radiojuontaja kertoo studioyleisön olleen luonnollisesti nauhoituksissa paikalla, ja Saarisen mukaan ohjelmaa luotsannut Linnanahde oli pyytänyt Saarista rauhoittumaan.

- Sanoin, että 'mähän en tässä sarjassa esiinny enää', ja lähdin pois nauhoituksista, Saarinen muistelee taannoisia tapahtumia.

Silloinen tosi-tv-tähti haettiin kuitenkin takaisin nauhoituksiin, joihin Saarinen kertomansa mukaan suostui osallistumaan tietyin ehdoin.

- Sanoin, että 'mulle helpommat kysymykset, tai muuten mähän en itsestäni pelleä tee', radiojuontaja nauraa.

Tuulitunneli-ohjelmaa esitettiin vuonna 2015 ja Saarinen toimi ajankohtaisiin aiheisiin keskittyvässä kisailuohjelmassa vakiopanelistina yhdessä julkisuudesta tutun Maisa Torpan kanssa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Saarinen kertoo radion aamulähetyksessä menneisyydessä tapahtuneista kommelluksistaan. Hän kertoi muun muassa muutama viikko sitten tulistuneensa erään televisio-ohjelman kuvauksissa ja suututtaneensa käytöksellään ohjelmaa juontaneen Marco Bjuströmin.

Voit kuunnella aamulähetyksen parhaat palat alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Niko Saarinen paljastaa suututtaneensa Marco Bjuströmin kommentillaan - 'Minulle runkattiin eniten'

Lue myös: Niko Saariselle Selviytyjät-kilpailussa juoniminen tuntuu edelleenkin pahalta: 'Repii sussa haavan auki'

Lue myös: Niko Saarinen saavutti unelmansa - aloittaa radion aamujuontajana yhdessä Julianna Jokelan kanssa

Voice.fi, NRJ ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat