Kuva: AOP

Zac Efronin Baywatch-vartalo toi mukanaan rajuja jälkioireita - "Käytin nesteenpoistajia"

15.09.2022 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Efron kertoo, että hän paloi elokuvan vuoksi loppuun.

Näyttelijä Zac Efron, 34, tähditti vuonna 2017 julkaistua Baywatch-elokuvaa, joka perustuu menestyneeseen tv-sarjaan. Efronin kanssa elokuvassa näyttelivät muun muassa Dwayne Johnson, Alexandra Daddario sekä David Hasselhoff.

Monet näyttelijät treenasivat itsensä huimaan kuntoon Baywatchia varten. Nyt Efron kertoo Men's Health -julkaisun haastattelussa, että tiukka vartalo vaati paljon ja se aiheutti ikäviä jälkioireita.

- Minulle tuli unettomuutta ja sukelsin aika pahaan masennukseen pitkäksi aikaa. Jokin siinä kokemuksessa poltti minut loppuun ja minun oli vaikea palautua, Efron sanoo.

- Se, miltä näytin Baywatchissa, ei todellakaan ole pysyvää. Vartalossani oli liian vähän vettä ja se näytti kuin tietokoneella tehdyltä. Käytin nesteenpoistajia, jotta saavutin lopullisen ulkonäköni. Minusta on terveempää, että vartalossa on rasvaa, mies jatkaa.

Monet näyttelijät treenasivat itsensä huimaan kuntoon Baywatch-elokuvaa varten. Efron kuvassa toinen oikealta. (kuva: AOP)

Elokuvassa rantavahtiveteraani Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) ei tahdo tulla toimeen kukkoilevan tulokkaan (Efron) kanssa. Kun Buchannon valvomalla rannalla kohdataan huumekauppaa sekä murhia, rantavahtien on löydettävä yhteinen sävel kukistaakseen rikolliset.

Alkuperäinen Baywatch-sarja oli 1990-luvun suurimpia ilmiöitä ja sitä esitettiin myös Suomessa säännöllisesti. 

Lue myös: Entinen Baywatch-tähti ärähtää kehokritisoijille: 'Voin pukea ja tehdä kirjaimellisesti mitä haluan'

Lue myös: Zac Efron paljastaa vihdoin, miksi hänen naamansa muuttui - taustalla tapaturma

Lue myös: Netflix ja näyttelijä Zac Efron on haastettu oikeuteen

Lähde: Cinemablend

Kilpailut

Uusimmat