Kuva: AOP

Mel C paljastaa joutuneensa seksuaalisen väkivallan kohteeksi juuri ennen ensimmäistä Spice Girls -konserttia

17.09.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1997, jolloin 90-luvun suosittu popyhtye esiintyi Turkin Istanbulissa.

Spice Girls -yhtyeen Mel C:nä tunnettu Melanie Chisholm, 48, kertoo joutuneensa seksuaalisen väkivallan kohteeksi takavuosina.

Artisti kertoo tapahtumista How to Fail -podcastissa. Hänen mukaansa tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1997. Turkin Istanbulissa sijainneen hotellin kylpylässä työskennellyt hieroja kohdisti Chisholmiin seksuaalista väkivaltaa.

Tapaus tapahtui juuri ennen Spice Girlsin ensimmäistä live-konserttia.

- Olimme Istanbulissa. Teimme siellä kaksi keikkaa, emmekä olleet tehneet koskaan aiemmin täyspitkää konserttia. Luonnollisesti harjoittelimme viikkoja etukäteen: asujen sovittamista, maskeerausta, hiustenlaittoa, kaikki oli menossa juuri siihen suuntaan, mitä olin koskaan unelmoinut, Chisholm muistelee.

- Minua ajaa eteen päin halu päästä lavalle, olla esiintyjä. Siinä sitten olimme, iltaa ennen ensimmäistä Spice Girls -esitystä, joten päätin hemmotella itseäni hieronnalla, artisti pohjustaa kertomaansa.

- Mitä minulle silloin tapahtui... tavallaan hautasin sen välittömästi, sillä minulla oli paljon muita asioita, joihin minun täytyi keskittyä. En halunnut nostaa tapahtumasta meteliä, mutta minulla ei ollut myöskään aikaa käsitellä tapahtunutta, Sporty-spicena tunnetty Chisholm paljastaa.

Hän kertoo sulkeneensa illan tapahtumat vuosiksi mielestään. Tapahtumat palasivat kuitenkin hänen mieleensä muistelmateosta kirjoittaessa.

- Se tuli uniini ja herätessäni asia oli mielessäni. En ollut ajatellutkaan laittavani sitä kirjaani. Minun oli mietittävä, haluanko paljastaa tapahtuneen. Mutta uskon asiasta kertomisen olevan tärkeää minulle, jotta voin hyväksyä tapahtuneen ja prosessoida sitä, Chisholm pohtii.

- Kamalia asioita tapahtuu jatkuvasti, eikä tämä tilanne ollut niin paha, kuin se olisi voinut olla, artisti lisää.

Chisholm ei kerro tapahtuneesta yksityiskohtaisesti, mutta hän kuvailee tapahtumien olleen "lievä versio" seksuaalisesta väkivallasta. Hän kuvailee tapahtumien myötä tunteneensa olonsa häväistyksi ja haavoitetuksi.

- Se on vaikuttanut minuun. Mutta hautasin sen ja olen varma, että monet ihmiset tekevät niin, Chisholm lisää.

Lue myös: Mel C, 46, eli Sporty Spice on yhä nimensä veroinen - tuore look paljastaa vanhan tekstitatuoinnin

Lue myös: Victoria Beckham ja Mel C vuosia vanhassa yhteiskuvassa, fanit innostuivat: "Olette kuin kaksoset"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat