Kuva: AOP

Kim Kardashian suunnitelmat deittailusta yllättävät - 'Tämä on se mitä visioin tulevaisuudelle'

16.09.2022 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Tällä hetkellä Kardashian viihtyy sinkkuna.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, vieraili The Late Late Show with James Corden - ohjelmassa, ja kertoi kuulumisiaan muun muassa seurusteluelämänsä suhteen. Kardashian viihtyy tällä hetkellä sinkkuna, sillä hän seurusteli yhdeksän kuukauden ajan koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa, mutta pari erosi elokuussa. Tosi-tv-tähti on ollut myös useita vuosia naimisissa räppäri Kanye Westin, 45, kanssa, mutta suhde päättyi eroon vuonna 2021.

Kardashian on tunnettu julkisuuden henkilö ympäri maailman, ja uuden seurustelukumppanin löytyminen ei varmasti ole aivan yksinkertaista, tai ei ainakaan ihan samanlaista kuin tavallisen tallaajan kumppaninmetsästys. Tämä mietitytti myös James Cordenia, ja hän kysyikin haastattelussa Kardashianilta, miten hän oikein etsii kumppania. Corden kysyi, järjestävätkö ystävät tähdelle treffejä, vai käyttääkö hän nettideittailua varten tehtyjä sovelluksia. 

- En ole hirveästi ajatellut sitä, koska en etsi mitään. Haluan rauhoittua hetken. Luulen, että tarvitsen hetken aikaa itselleni ja keskittyä ja käydä kouluni loppuun ja kaikkea sitä, Kardashian sanoo ja viittaa lakiopintojensa edistymiseen. 

- Luulen, että seuraava reittini on mennä eri paikkoihin, sillä se mitä nyt teen, ei selvästikään toimi, tosi-tv-tähti naurahtaa.

Kardashianilla on kuitenkin jonkinlainen näkemys siitä, millainen seuraava seurustelukumppani saattaisi olla. Tosi-tv-tähden kaksi aiempaa kumppania ovat olleet molemmat viihdealan ihmisiä, Westin ollessa räppäri ja Davidsonin koomikko. Kardashianin vastaus saattaakin siis yllättää, sillä tosi-tv-tähdellä näyttäisi olevan nyt aivan toinen suunta.

- Ehkä menen sairaalaan ja tapaan lääkärin, tai lakifirmaan. Luulen, että hän tulee olemaan tiedemies, neurotietelijä, biokemisti, lääkäri, lakimies - tämä on ehkä se mitä visioin tulevaisuudelle, Kardashian kuvailee.  

Voit katsoa koko haastattelun alta, tai tästä linkistä.

Lue myös: Seksivideokohu jatkuu - Ray J väittää Kris Jennerin valinneen vuodettavan videon kahdesta vaihtoehdosta

Lue myös: Kim Kardashian istui Sarah Jessica Parkerin seuraan - somessa ylistetään yhteiskuvaa

Lue myös: Korsetti on tyylitietoisen valinta - yhdistä se asuusi yhtä nerokkaasti kuin Kim Kardashian

Lähde: YouTube

Kilpailut

Uusimmat