Kuva: Mikko Räsänen

Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth nähdään Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa

19.09.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Suomalaisnäyttelijä nähdään kohtauksessa, jossa näyttelee muun muassa Sean Kanan.

Salatut elämät -sarjassa Cindyä näyttelevä Mia Ehrnrooth, 35, nähdään legendaarisessa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa.

Keväällä Ehrnrooth vieraili Kauniiden ja rohkeiden studiolla tutustumassa heidän tuotantoonsa, kuvauksiin ja tapasi näyttelijöitä. Silloin puheeksi tuli mahdollinen kuvausvierailu, joka kävi toteen elokuun lopussa. Suomalaisnäyttelijä nähdään kohtauksessa, jossa näyttelee muun muassa Sean Kanan. Ehrnroothin roolihahmon nimi on Alyssa ja hän tapasi myös lisää sarjan näyttelijöitä, kuten esimerkiksi legendaariset Brooken ja Ericin näyttelijät eli Katherine Kelly Langin ja John McCookin.

Ehrnroothin yhteistyö Kauniiden ja rohkeiden kanssa starttasi korona-aikana, kun hän ja Salkkareissa Kristiania näyttelevä Axel Milliam tapasivat Zoomissa Kauniiden ja rohkeiden Darin Brooksin ja Jacqueline MacInnes Woodin.

Jakso, jossa Ehrnrooth vierailee, nähdään Yhdysvalloissa tämän syksyn aikana ja Suomessa alkuvuodesta 2023.

Sukunimi herätti huomiota uran alkuaikoina

Ehrnrooth kertoo Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastin haastattelussa, että hänen sukunimensä on herättänyt aikoinaan paljon lehtiotsikoita ja kummastelua.

Hänen sukunimensä Ehrnrooth on Suomen historiassa merkittävä sukunimi. Sukuun kuuluu niin talouselämän vaikuttajia kuin sotilashenkilöstöä. Suvun kenties tunnetuin henkilö on jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth, joka palkittiin saavutuksistaan Mannerheim-ristillä.

- Se oli hassua, kun lehdissä kirjoitettiin sellaisia artikkeleita, joista ei tunnistanut itseään, Ehrnrooth muistelee aikaa, jolloin hän aloitti Salatut elämät -sarjassa ja hänen aatelistaustansa tuli julki.

Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Mia Ehrnroothin sukunimi on herättänyt paljon huomiota - muistelee vuosien takaisia otsikoita

Lue myös: MTV: Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth jättää suosikkisarjan hetkeksi - syynä pitkäaikainen haave

Kilpailut

Uusimmat