Kuva: AOP

Sharon Osbourne paljastaa, miksi hän ja Ozzy Osbourne muuttavat Isoon-Britanniaan

28.09.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ozzy Osbourne kertoi vastikään haastattelussa, että ei halua kuolla Yhdysvalloissa. Nyt Sharon avaa oman sanaisen arkkunsa.

Muusikko Ozzy Osbourne, 73, ja hänen vaimonsa ja managerinsa Sharon Osbourne, 69, ovat saaneet tarpeekseen Yhdysvaltojen huolestuttavasta tilanteesta. Aviopari aikookin muuttaa Isoon-Britanniaan.

Sharon Osbourne kertoo Fox & Friends -ohjelman haastattelussa syitä muuttoon.

- Emme pidä siitä, kuinka paljon aseväkivaltaa Los Angelesissa on. Isossa-Britanniassa meillä on myös enemmän tilaa Ozzylle ja hänen studiolleen. Voimme mennä kalastamaan ja elämään täysin eri tavalla. Voimme kävellä rauhassa eikä kukaan tuijota meitä. Ozzy saa yksityisyyttä, Sharon sanoo.

Ozzy kertoi vastikään haastattelussa, että ei halua kuolla Yhdysvalloissa.

- Siellä on niin paljon aseita ja rikoksia tehdään paljon. Rangaistukset ovat myös kevyitä ja samat tekijät voivat uusia pahat tekonsa. Toivottavasti asiat muuttavat, Sharon vastaa.

Sharon Osbournesta julkaistaan Fox-kanavalla dokumentti Sharon Osbourne: To Hell & Back, jossa hän kertoo elämästään ja urastaan.

Ozzy Osbournen uusi sooloalbumi Patient Number 9 julkaistiin syyskuun alussa. Albumilla vierailevat muun muassa Zakk WyldeJeff Beck, Tony Iommi sekä Eric Clapton.

Osbourne on saanut albumin tiimoilta iloisia uutisia, sillä se on noussut Yhdysvalloissa Billboardin albumilistan kärkipaikalle. Kyseessä on Osbournen ensimmäinen soolouran kärkisija.

Lue myös: Ozzy Osbourne ilmoittaa muuttavansa takaisin kotimaahansa - "En halua kuolla Yhdysvalloissa"

Lue myös: Ozzy Osbourne nousi ensimmäistä kertaa albumilistan kärkeen Yhdysvalloissa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat